2777
2789

26سالشه چهره اشم خوبه مذهبیه آبیک زندگی میکنه خونه داره که فهمیدم بالای خونه پدرشه تک فرزنده  ماشین داره معلمه و  یه شغل دومم  از این نظر خوبه که اصلا درمورد مسائل جنسی حرفی نزده و حتی بیرونم که رفتیم نه دستمو گرفت منطقی فکر میکنه و دانشجوی حقوقم هست که آخراشه قراره وکیل بشه همه جوره معیارای منو داره 

فقط قدشه که 176 و اینکه من تهرانم نمیدونم واقعا بعد ازدواج چقدر میتونه رفتار و اخلاقش تغییر کنه یا چقدر وابسته به خانواده اشه اینکه میزاره من حداقل هفته ای یکبار خانواده امو ببینم یا مثلا اگه یجا باشیم خانواده اش چقدر دخالت دارن یا اصلا اجازه دخالت میده یاخیر چجوری اینارو ازش بپرسم؟ 

منم دانشجوی حقوقم 20سالمه مذهبی ام کم و بیش هستم اما به نسبت اون نه نمیدونم میتونه اینم مشکل دار بشه یا خیر 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
اجازه بده خانوادت رو ببيني؟ مگه اجازه زن دست شوهره؟

نههه منظورم اینه بخاطرمسافت خسته بشه هر هفته نیاد بریم یا نمیدونم کار بهونه کنه نزاره خودم تنهایی برم منکه دقیق نمیدونم واکنشو 

مثل اینکه از اوضاع خبر ندارین خیلیا الان اینطوری ان من خودم با چشم خودم دیدم

من و نامزدمم بیرون ب ظاهر مذهبی هستیم

تا شبی ک نشون اوردنم دستمون ب هم نخورد

حتی ی شب بعدش هم رفتیم بیرون

سری اولی ک دستمو کرفتم دستاش میلرزید 

الان میگه بخاطر این بود ک از واکنشت خبر نداشتم گفتم شاید بدت بیاد

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

چی بگم خیلی خوبه منم اینطوری میپسندم

خب دیگه باید خودت چراغ سبز نشون بدی

هر چند از نظر من این کارو نکن

چون پررو میشن

الان ی سری درخواستا داره(اونجوری نه ها ولی خب)

میگه باید بعد چند ماه پیشرفت کنیم یا نه😐😂

اون موقع ک سفت و سنگین بودم بیشتر دوسم داشت

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

خب دیگه باید خودت چراغ سبز نشون بدیهر چند از نظر من این کارو نکنچون پررو میشنالان ی سری درخواستا دار ...

نه منظورم اینه اصلا لمسی صورت نگیره چون منجر میشه نتونم عاقلانه تصمیم بگیرم