2777
2789

پدر و مادر شوهرم با سه پسر و عروساشون تو روستا باهم زندگی میکنن و باغداری میکنن از لحاظ مالی ضعیفن کمی ولی خیلی جاها میرن و خرج میکنن و برای خواهر شوهرامم بهترین کادوها رو میخرن

ولی شوهرم چون بچه اول بوده و از بچگی کار کرده وکمک خرج بوده فقط ازش انتظار دارن و ازش سو استفاده میکنه ن همشون حتی جاریام 

تا حدی که برا عقد و عروسیمون شوهرم برای رفت و آمد شون ماشین دربست کرایه کرده بود

بعد عروسی دعوت شون کردم جاریم میگفت ب شوهرم کرایه ماشینمونو بده میایم

عیدا شوهرم خودش ب مادرش پول میداده عیدی بده بمن و... 

زایمان کردم بعد یک ماه و نیم (با دعوا و زور شوهرم ک بشون میگفت چرا نمیاین و...)پدر و مادر شوهرم اومدن پونصد هزار آوردن

البته موقع زایمان نم یکی از جاریام اومدن بیمارستان با شوهرش بعدشم اومدن ملاقات و غذا و آب‌میوه و میوه آوردن، دو هفته بعدشم بخاطر کاری سرزده اومدن خونه و صد هزار گذاشتن برای بچم و گفت ن بعدن دوباره میایم و نیومدن

جاریای دیگه مم چند بار زنگ زدن

چند روز بعد زایمان من شوهرم تصادف کرد عملش کردن مادرش فقط ی سر رفت بیمارستان 

برادرشم با کارت بانک شوهرم کارای بیمارستان و کرد

و مادر من شده بود پرستارمون

حالا

شوهر احمقمم بجای اینکه کاری کنه ب خودشون بیان و کم محلشون کنه باز مثل قبل بشون سرویس میده

شبی ک مادرش اومد بش هديه داد (قبل زایمانم دو پارچه خریدیم ک بعد زایمان مامانم و مادر شوهرم اومدن بدیم بشون) اون شب شوهرم گفت بدم بش گفتم ن بزار ی وقت دیگه ولی اینقد تکرار کرد مجبور شدم بگم بده، نقل و شیرینی هم داد بشون ببرن

هفته پیش برای ی کاری تا حیاط شون رفته بود یک سبد میوه خریده بود برده بود

دیشبم میگفت مهندسای ک قراره برن کار باغشونو بکنن فردا بعد کار میبرمشون رستوران 

هیچی نگفتم ولی دارم از حرص میترکم 

بنظرتون حق داره م یا نه؟؟ 

هنوز دو ماه نشده زایمان کردم سه هفته س آخر هفته میگه بریم خونشون (قبلا هر هفته پنج شنبه ها بدون دعوت میرفتیم ناهار و شام میموندیم اکثرا (دست خالی نمیرفتیم) 

اینم بگم ظاهرا منو دوست دارن ازم تعریف میکنن منم چون بی کسم و تنها دوست دارم برم 

الان نظرتون راجب کارای اخیر شوهرم چیه؟ 

جای من بودین چ رفتاری میکردین؟

چکار کنم شوهرم بفهمه اشتباه کرده

دوست داشتم برم ولی با این رفتار شوهرم نمیخوام برم از لجش

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

دیگه پول داره چه اشکالی کمک کنه

پیداس به شما محبت دارند و احترام میذارند من از خدام بود اینطور باشه

ولی قانونا و عرفا کارهای بیمارستان با خود مریض هس مهمونی همراه که نیس اون حساب کنه

ولی اینکه پول کرایه میخوان زشته به نظرم بخاطر خودش نا 

انگار میگن ما لنگ این کریه ایم یا ارزش شما برا ما به قدر کرایه نیس که خودمون هرینه کنیم

پارچه و نقل متوجه نشدم 

ببین قطع ارتباط که نمی تونی بکنی برو ولی حرف دلتم بزن بگو مثلا ازتون ناراحتم فکر نمیکردم پیشتون اینق ...

ی مدت نرم خودش ون بفهمن بهتر نیست؟ 

دیگه پول داره چه اشکالی کمک کنهپیداس به شما محبت دارند و احترام میذارند من از خدام بود اینطور باشهول ...

چ ربطی داره عزیزم چون داره باید ازش سو استفاده کنن

اونام برای بقیه دارن

برادر شوهرم خونه هرکی برای شب نشینی هم بره بهترین شیرینی و میخره

خونه ما دو روزم بمونه هیچی نمیاره

ولی اینکه پول کرایه میخوان زشته به نظرم بخاطر خودش نا انگار میگن ما لنگ این کریه ایم یا ارزش شما برا ...

دقیقا بحث منم اینه ارزش قائل نیستن

بعد دو ماه اومدن دیدن بچم شوهرم بشون پارچه و نقل داد

ی مدت نرم خودش ون بفهمن بهتر نیست؟

اگه فکر میکنی در مقابلت کم کاری می‌کنند و سرویس زیاد میدین و انتظار دارن هر کاری انجام بدی درست نمیشه اشکال از جای دیگه س 

همسرت اون باید متوجه باشه و متعادل رفتار کنه به فرض شما نری همون شام و ناهار از سرشون میافته عوضش همسرت سرهرچی کلی هزینه میکنه براشون مهم اونه 

چ ربطی داره عزیزم چون داره باید ازش سو استفاده کنناونام برای بقیه دارنبرادر شوهرم خونه هرکی برای شب ...

میدونم چی میگم

ولی چاره چیه اینجور جا افتاده 

مگه میشه اینها رو بااین سن و سال تعییر داد 

شما نهایت حرکتی که بزنی همسرت رو متوجه کنی 

اگه فکر میکنی در مقابلت کم کاری می‌کنند و سرویس زیاد میدین و انتظار دارن هر کاری انجام بدی درست نمیش ...

میخوام رک ب شوهرم بگم بخاطر این نمیام تو با کارات مارو بی ارزش کردی

دقیقا بحث منم اینه ارزش قائل نیستنبعد دو ماه اومدن دیدن بچم شوهرم بشون پارچه و نقل داد

هیچی انتظار ما رو از دیگران درست نمیکنه 

مگه بگم تو دلمون طرف اینه و توقع رو ازشون قطع کنیم برا آرامش خودمون

میدونم چی میگمولی چاره چیه اینجور جا افتاده مگه میشه اینها رو بااین سن و سال تعییر داد شما نهایت حرک ...

حداقل متوجه میشن ناراحت م

ب همسرمم میخوام رک بگم بخاطر این نمیام تو با کارات مارو بی ارزش کردی 

2809