2777
2789
عنوان

تو آزمون شهری قبول نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 84 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخذا من هیچ پخی نیستم ارزشی ندارم تو زندگی

بیخیال🥴

این حرفا خیلی مسخره اس یه ذره بیشتر تلاش کن دفعه ی دیگه میشه

والا من تو بدترین لحظه های زندگیمم درست موقعی که همه میگن هیچی نیستی به خودکشی فکر نکردم

من یه خانمی رو دیدم که دو سال بود می‌خواست قبول بشه ولی نمیشد آخرین بار اومد وبالاخره قبول شد شما که تازه ۲بار امتحان دادی یه خانمی هم بود که بار پنجم بود قبول نشد عین خیالش هم نبود آنقدرها هم مهم نیست اینو وقتی قبول شدی میفهمی

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
بخدا خسته شدم من هیچی نیستم همش شکست میخورم تو زندگی

انقد ضعیف نباش عزیزم همچین مسئله مهمی نیست برا خیلیام پیش اومده 

مشکلت پدرته نگو بهش میری ازمون ب ی بهونه ای برو ازمونتو بده هروقت قبول شدی بهش بگو 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
من یه خانمی رو دیدم که دو سال بود می‌خواست قبول بشه ولی نمیشد آخرین بار اومد وبالاخره قبول شد شما که ...

بخدا خسته شدم هیچ استعدادی ندارم همش پشت سر هم رد میشم آبروم رفت

انقد ضعیف نباش عزیزم همچین مسئله مهمی نیست برا خیلیام پیش اومده مشکلت پدرته نگو بهش میری ازمون ب ی ب ...

نمیتونم خبر مرگم عرضه تنهایی بیرون رفتن رو ندارم

بیخیال🥴این حرفا خیلی مسخره اس یه ذره بیشتر تلاش کن دفعه ی دیگه میشهوالا من تو بدترین لحظه های زندگی ...

خوسبحالتون من به راحتی شکست میخورم و نا امید میشم زود از همه چیز نا امید میشم  من هیچی واقعا نیستم هیچ دستاوردی تو زندگیم نداشتم

خوسبحالتون من به راحتی شکست میخورم و نا امید میشم زود از همه چیز نا امید میشم من هیچی واقعا نیستم ه ...

الان فقط نیمه ی خالی لیوانو میبینی 

قوه ی جنگنده بودنو ببر بالا

زندگی یه جنگه🙃