2777
2789

مامانم چند وقته رفته خونه دختر داییم چون سرطان داره 

دیشب قرار بود بیاد خونه که بابام مست کرده بود و  کسی خونه نبود موهامو می‌کشید همینطور کتکم میزد به شوخی که یهو چندش آور حالت زبون زدن بوسم کرد منم نمیدونم چی شد یه دفعه گفتم مامان:) اونم شروع کرد داد و بیداد و دکور خونه رو شکوند و در و دیوار و میزد و خودشو زد به غش منم الکی ادا درآوردم که بابا چت شده و گریه فلان و بزور خوابوندمش و پاشدم چند بسته قرص خوردم و خونه رو جارو کشیدم و غذا رو پختم دقیقا برنج رو آبکش کردم ببخشید حالت تهوع و اسهال گرفتم و بابام بیدار شد با منت برنج و دم گذاشت و یه آب‌جوش و نبات بهم داد من جونم داشت میومد بالا اون غرغر میکرد

تازه فهمیدم این آدما چقدر بی وجود و بیرحمن :)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیتونم اونو بکشم خاستم خودم بمیرم که خدا دلش میخاد من همینطور زجر بکشم نذاشت بمیرم زنده موندم

از اون خونه برو هرجور ک شده شرافت مهم تر از سقف بالا سره 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂