2777
2789
عنوان

دیشب خودکشی کردم اما نمردم الان یجوریم انگار هیچی نشده🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 40 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از اون خونه برو هرجور ک شده شرافت مهم تر از سقف بالا سره

کاش میشد من حتی پدربزرگ و مادربزرگم هم چشم دیدنم رو ندارن 

گاهی میگم کاش مثلا یه برادر یا خواهر بزرگتر که جدا زندگی کنه داشتم میرفتم پیشش دیگه خونه بابام نمیومدم🥲

سرطان داره ممکنه خدای ناکرده آخر عمرش باشه مامانم هم رفت تا برا آخرین بار ببینتش

اهاااا دختر دایین سرطان داره

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

کاش میشد من حتی پدربزرگ و مادربزرگم هم چشم دیدنم رو ندارن گاهی میگم کاش مثلا یه برادر یا خواهر بزرگت ...

به پرویی برو خونشون عیب نداره ازت خوشش نمیاد

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

دخترم اوله راهی چه خبره آخه خودکشی مواظب خودت باش

نمیخاستم بکنم اینکارو بارها شده زده دیوونه بازی درآورده کتکم زده وسایل خودرو شیکونده آبرومو برده 

رفتم سمت جای قرص ولی نکردم

دیشب تو آیینه چشمای قرمز خودمو دیدم دلم برا خودم سوخت خاستم تمومش کنم ولی نشد 

باشه سعی میکنم :)

خدای من
عزیزم زنگ بزن 110
بیان باباتو بردارن ببرن

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

کاش میشد من حتی پدربزرگ و مادربزرگم هم چشم دیدنم رو ندارن گاهی میگم کاش مثلا یه برادر یا خواهر بزرگت ...

مامانت رفت پیش دخترداییت ؟!
بعد میگی ازت خوششون نمیاد؟
عزیزم منم پدربزرگ مادربزرگ هیچکس از من خوشش نمیاد حقیقتا...ولی شرایطت بحرانیه زنگ بزن 110 و کامل توضیح بده و قسمشون بده و بگو بیان خودشون بابات رو بگیرن ازش تست الکل بگیرن

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

والا من که دهه هفتادی ام پدر و مادر پاشونو از حدشون بیشتر بزارن به پلیس زنگ میزنم دست نمیتونون رو من بلند کنن واقعا حقمون میگیرم تازه بیست و چهار سالمه یکبار غذا نپخته بعد شما دهه هشتادی هستی چرا اینطوری هستی گللم ؟؟

به صرف مقدس بودن والدین حق ندارن کاری با بچه کنن ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
والا من که دهه هفتادی ام پدر و مادر پاشونو از حدشون بیشتر بزارن به پلیس زنگ میزنم دست نمیتونون رو من ...

وای ببخشید حواسم نبود عنوان تاپیک رو نگاه نکردم فک کردم تاپیک آخرم هست 

نمیدونم کاری  از دستم بر نمیاد