2777
2789
خاطره ای نداره 🤔🤔🤔ی روز تابستون بود چون مدرسه ها تعطیل بود رفتم دستشویی دیدم شورتم خونیه مامانم ا ...

وای چقد خوب کنار اومدین😂😂😂

من خودم  اولین بار که شدم

مامانم خودش فهمید

بعد عین رود داشت خون میرفت

داد میزدم با گریه که من پد نمیخوام من پد نمیزارم😭😂

بالاخره به هر بدبختی که شد پد گذاشتم از اتاق اومدم بیرون

دیدم خواهر کوچیکم

یه کیسه فریزر پر آب کرده

با سوزن ترکوند رو سرم

گف مبارکه🤣🤣🤣🤣🤣

زندگی تئاتری از تجمع نقاب هاست؛

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای وای چه خاطره دارکی😭🤣

خیلییییی! من سالهای اوله پریودی درد وحشتناکی هم داشتم، جوری که گاهی از حال میرفتم! بعد یهو پریودام کلا تا چند سال بدون درد شد

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خیلییییی! من سالهای اوله پریودی درد وحشتناکی هم داشتم، جوری که گاهی از حال میرفتم! بعد یهو پریودام ک ...

اوه اوه پس خیلی عذاب کشیدی

چون دردش واقعااااا وحشتناکه

وای چقد خوب کنار اومدین😂😂😂من خودم اولین بار که شدممامانم خودش فهمیدبعد عین رود داشت خون میرفتداد ...

من خواهرم یسال بزرگتره اون یسال زودتر شد دیگه درجریان بودم و مامانمم از قبل برامون توضیح داده بود مجبور بودم بپذیرم و کنار بیام ولی تا قبل زایمان پریودای دردناکی داشتم تا دوروز دلدرد شدید هیچی نمیخوردم بالا میاوردم با مسکنم آروم نمیشدم خیلی وقتا فشارم میوفتاد به سرم زدن میرسیدم

من خواهرم یسال بزرگتره اون یسال زودتر شد دیگه درجریان بودم و مامانمم از قبل برامون توضیح داده بود مج ...

وای خواهرا خیلی خوبن:))))))

آخی چه بد🥲🥲