2777
2789
عنوان

چرا بعضی دکترا انقدر پولکی شدن 😡😡حالم از بعضیاشون بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 77 پست
شما میگی علوم پزشکی واگذار کرده به خودشون پس دست خودشونه که بخوان بگیرن یانه بیماری نازایی هم واقعا ...

شما نمیتونی زوری کسی وادار کنی با انصاف باشع ازت پول نگیره گلم بعدا طرف پزشکه دختر خالت که نیست که توقع داری ازش 

شهر ما معروفه ب پزشک هاش اما برای آزمایش و سونو یا حق ویزیت کامل میگیرن یا نصفش اما ندیدم نگیرن 

به امید روزهای خوش 💝

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هعی نگو ک دلم پره🤦🏻‍♀️💔 دارم میگردم دنبال یه دکتر دیگه پزشک خانوادمون بشه این وااااقعا بیسوادهدخت ...

ما خودمون خانواده شهید داریم تو اقوام درجه یک ببین دکتر خودم 10 روز نبود من داشتم میمردم ی دارو نمیتونست بده من دووم بیارم 

دیگه نسخه های قبلی دکتر خودم بود گفت بابا فلانی از رو این دارو بنویس تا برم بگیرم 

به امید روزهای خوش 💝

هعی نگو ک دلم پره🤦🏻‍♀️💔 دارم میگردم دنبال یه دکتر دیگه پزشک خانوادمون بشه این وااااقعا بیسوادهدخت ...

شیراز هستی یا شمال چون اینجاها پزشک خانواده هنوز هست 

من خودم شیرازم حاضرم هر سری 350 250 بدم اما پزشک خوب ببینه من رو 

به امید روزهای خوش 💝

2804
من پزشک خودم چندین ساله مداوم تحت نظرش هستم فقط دوبار هزینه نسخه و آزمایش ازم نگرفت اونم خودش گفت چو ...

شماچرا اینقدردفاع میکنی 

هرکسی دوست نداره ویزیت غیرحضوری بشه 

یکبار برای من دارو نوشت یه دکترمثلامعروف ،سابقه زایمان زودرس قبلی داشتم ،سوال کردم منوخورد دوست داشت فقط گوینده باشه مریض ساکت ولال 

بعدهم که سونو دادم هزینه نصف گرفته غیرحضوری نبود که معلوم نیست اصلا خودش دیده یاندیده ،گفت بروماه بعد بیا سونو بده 

شد آخرین بارکه رفتم پییشش 

دکترپولکی خیلی خیلی زیادن 

وتفاوت ویزیت حضوری وغیرحضوری اینکه معلوم نیست پشت اکانتی که پاسخگو کیه!دکتری که وقت نداره بیاد مطب نمیشینه پای گوشی ،سونو ببینه ودارو تجویزکنه 

شما نمیتونی زوری کسی وادار کنی با انصاف باشع ازت پول نگیره گلم بعدا طرف پزشکه دختر خالت که نیست که ت ...

اتفاقا شهر ما شیراز هم یکی از قطب های مهم پزشکی کشوره 

من نمیگم باید بگیره یا نباید بگیره فقط گفتم هر دکتری یه جوریه یکی میگیره یکی نمیگیره

نمیدونم شما چرا انقدر گارد داری و میخوای دعوا کنی

چقدر عجیبی شما 😳

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
شماچرا اینقدردفاع میکنی هرکسی دوست نداره ویزیت غیرحضوری بشه یکبار برای من دارو نوشت یه دکترمثلامعروف ...

خب شما که این‌قدر حساسی ویزیت حضوری بشو 

طرف پزشکه دختر خاله یا پسر خالت نیست که توقع داری فکر جیبت باشع انصاف داشته باشه مهربون باشع و اینکه هر معروفی هم دکتر خوبی نیست 

به امید روزهای خوش 💝

چقد لحن زشت و زننده ای دارید بعضیا

خب ماماااااا بوده 

چون ماما هستش باید مجانی کار کنه؟! 

شما ک خودتون متخصص همه چی هستید یا خودتون ویزیت کنید با ببرید پیش متخصصتون که مجانی ویزیت بشید

Off از ۶/۱۹🙃💕
اتفاقا شهر ما شیراز هم یکی از قطب های مهم پزشکی کشوره من نمیگم باید بگیره یا نباید بگیره فقط گفتم هر ...

منم شیرازم تا الان دکتری ندیدم ک حق ویزیت نگیره برای آزمایش و سونو ب هر حال توقع بی جا ب خودتون اسیب میزنه گلم 

به امید روزهای خوش 💝

اتفاقا شهر ما شیراز هم یکی از قطب های مهم پزشکی کشوره من نمیگم باید بگیره یا نباید بگیره فقط گفتم هر ...

تو شهر ما هم اصلا برا سونو و آزمایش پول نمیگیرن مثلا اگه داخلی باشه منشیه میبره نشونش میده و دارو براش مینویشه مگه آدما خصوصا تو ایران چقدر پول دارن که هی پول ویزیت بدن

خب شما که این‌قدر حساسی ویزیت حضوری بشو طرف پزشکه دختر خاله یا پسر خالت نیست که توقع داری فکر جیبت ب ...

دقیقا این روزا دیگه کسی بهم رخم نمیکنه

نمیشه از همه انتظار وجدان و انصاف داشته باشی

تو شهر ما هم اصلا برا سونو و آزمایش پول نمیگیرن مثلا اگه داخلی باشه منشیه میبره نشونش میده و دارو بر ...

خب عزیزم شما اونجور پزشک رو نمیبینی نمیدونی درست خونده نخونده فقط دارو مینویسه میده بیرون یعنی شمارو معاینه نمیکنه شرحال نمیگیره ولی وقت ویزیت بدی پزشک هم آزمایش میبینه هم دارو میده هم معاینه 

به امید روزهای خوش 💝

منم شیرازم تا الان دکتری ندیدم ک حق ویزیت نگیره برای آزمایش و سونو ب هر حال توقع بی جا ب خودتون اسیب ...

پس بذار برات بگم 

دکتر صدیقه عمویی و افسون زارعی فقط هزینه سونو میگیرن و دیگه حق ویزیت نمیگیرن 

دکتر شمالی قبلا فقط سونو رو میگرفت ولی مدتیه هر دو رو میگیره 

خدا روشکر انقدری خدا از مال و منال دنیا بهمون داده که به خاطر پول بهمون آسیب نرسه

من برا اسی فقط مثال زدم که همه جا مثل هم نیست ولی شما انگار اعصاب نداری  لطفا یه هزینه کن خودتو به یه دکتر نشون بده

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
2809