2777
2789
عنوان

چرا بعضی دکترا انقدر پولکی شدن 😡😡حالم از بعضیاشون بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 77 پست
اون ماما تحت نظر اون دکتره هستش و ویزیت نمیکنه فقط سونو و آزمایشا رو چک میکنه و حقوقش با دکتر هستمن ...

خب اونکه سر از خود نمیاد بیاد بگه پول بده حتما سری های پیش ویزیت می‌دادید برای دکتر دیگه ماما پول نمیگرفته الان فقط با ماما کار داشتید باید ویزیت می‌دادید ندید اون دکتره حقوق ماما کجا بیاره بده 

به امید روزهای خوش 💝

عزیزم کمی فکر کن چون دارو میده ویزیت میگیره

من ۸ساله نازایی دارم و تو این مدت چندین دکتر عوض کردم و چند تاشون هزینه ویزیت میگرفتن و دیگه براسونو پولی نمیگرفتن و دوتاشون هم هزینه سونو رو میگرفتن و دیگه ویزیت نمیگرفتن 

این دکتری که الان میرم تا پارسال فقط هزینه سونو میگرفت ولی امسال هر دورو باهم میگیره

بستگی به انصاف دکتر هم داره

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا انتظار کار مجانی داری؟

خب سیستم بعضی جا اینجوریه

شهر ما هم باید پزشک خانواده داشته باشی. ینی من که تامین اجتماعی دارم اگه هر دکتر عمومی دیگه غیر از پزشک خانوادم برم آزاده

پزشک خانوادم یه ماما هم داره ک اون کارای ثبت دارو یا تفسیر آزمایش یا کارای قد و وزن بچه رو انجام میده و رایگانه

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
من ۸ساله نازایی دارم و تو این مدت چندین دکتر عوض کردم و چند تاشون هزینه ویزیت میگرفتن و دیگه براسونو ...

اینو کاملا علوم پزشکی واگذار کرده به خودشون برای اونام مالیات میاد اجاره و همه چیزم دارن 

اینکه بگی بی انصافی هست نا حقه هست 

من هرجا رفتم میگرفتن ویزیت برای سونو مگر متخصص سونو 

به امید روزهای خوش 💝

2805
عزیرم شما بعدا خرج بچتون رو چجوری میخواید بدید

من خودم عقل دارم میدونم میتونم خرج یه بچه رو بدم و الحمدالله دارم

قرار نیست بقیه رحم نداشته باشن فقط به فکر پول باشن

من این همه وقت زیر نظرش بودم و پولم خرج کردم چرا باید زحمتمو و پولم حروم بشه

مگه فقط زحمت و پول اونا مهمه؟؟

ما هم کار میکنیم

من جایی رایگان ندیدم کاری کنن عجیبه ماماها رایگان آزمایش سونو میبینن چون طبق همون باید ویزیت بشه مریض و دارو بگیره پس یعنی ویزیت رایگان میگیره ؟!؟

الان یدونه نون لواش مجانی نمیدن جایی

اگر این همهههه مهم بود باید حتما حضوری میرفتی چک بشی بعدشم باز این ماه اقدام کن خدا بخواد تحت هر شرایطی میشه انشالله شما اقدامت رو داشته باش حتماااا

خب سیستم بعضی جا اینجوریهشهر ما هم باید پزشک خانواده داشته باشی. ینی من که تامین اجتماعی دارم اگه هر ...

شهر ما متخصص و فوق تخصص حتی با بیمه کار نمیکنن اما واقعا پزشک هستنا ن از این الکیا

به امید روزهای خوش 💝

اون ماما تحت نظر اون دکتره هستش و ویزیت نمیکنه فقط سونو و آزمایشا رو چک میکنه و حقوقش با دکتر هستمن ...

فکر نمیکنی باید اینو اول میگفتی تا انقدر همه گیج نشیم؟

تو حق نداری جا بزنی...حتی اگه حالت بده باید ادامه بدی🌅

من جایی رایگان ندیدم کاری کنن عجیبه ماماها رایگان آزمایش سونو میبینن چون طبق همون باید ویزیت بشه مری ...

من پزشک خودم چندین ساله مداوم تحت نظرش هستم فقط دوبار هزینه نسخه و آزمایش ازم نگرفت اونم خودش گفت چون چندین ساله بیماریم دلم نمیخاد نمیگیرم ازت 

به امید روزهای خوش 💝

استارتر ب هر حال باید ویزیت میدادی چیز غیر شرعی و حروم نبوده طبیعتا کار میکنن پول در بیارن

من طبق حرف اونا که بیارش مطب پول ندادم

اگه بهم میگفت باید قرصی اون روز میخوردم بخدا بهش پول میدادم

آدم خوبه یه ذره به هم دیگه رحم کنن

من طبق حرف اونا که بیارش مطب پول ندادماگه بهم میگفت باید قرصی اون روز میخوردم بخدا بهش پول میدادمآدم ...

استارتر از تاپیکت میرم بیرون ب هرحال شما برای ثبت دارو باید پول میدادی ندادی راهنمایی نگرفتی چیز زیادی ازت نخواسته حق ویزیت بوده 

ن پول دزدی بوده ن حروم تا یکی بهتون ن میگه نفرین و ناله و بی رحم و بی انصاف میگید 

به امید روزهای خوش 💝

اینو کاملا علوم پزشکی واگذار کرده به خودشون برای اونام مالیات میاد اجاره و همه چیزم دارن اینکه بگی ب ...

شما میگی علوم پزشکی واگذار کرده به خودشون پس دست خودشونه که بخوان بگیرن یانه 

بیماری نازایی هم واقعا هزینه هاش سنگینه 

منم میگم بعضیاشون انصاف دارن و به فکر مریضن و نمیگیرن و بعضیاشون هم برعکس 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
شهر ما متخصص و فوق تخصص حتی با بیمه کار نمیکنن اما واقعا پزشک هستنا ن از این الکیا

هعی نگو ک دلم پره🤦🏻‍♀️💔 

دارم میگردم دنبال یه دکتر دیگه پزشک خانوادمون بشه این وااااقعا بیسواده

دخترم تب و اسهال داشت هنوز شدید نبود. بردمش پیشش

دیدم داره گوش و گلو چک میکنه! همونجا فهمیدم تشخیص غلط داده دختر من اصلا علایم سرماخوردگی نداشت

دارو سرماخوردگی نوشت من فقط سفیکسیم ک نوشته بود رو دادم. دیدم خیلی بدتر شد بردم متخصص گفت این شربت اسهال رو شدید میکنه...

سهمیه ای هم هس از قضا! خانواده شهید🤦🏻‍♀️

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
2809