2777
2789
عنوان

نامزدم حمایت نمیکنن

209 بازدید | 25 پست

نامزد بیچاره من سنش کم بعد خانوادش اصلا جوری برخورد میکنن انگار هیچ مسئولیتی در قبالش ندارن البته اوضاع مالی خوبی ام ندارن اما کمترین کمکی نمیکنن بدبخت نامزدم دو شیفت میر سرکار هیچ به هیچ و خانواده منم سختگیرن نمیتونم یه سری چیزا نخوام اگه با اقوام خودمون ازدواج کرده بودم الان حداقل طلا و لوازم نامزدی و عروسی پدر نامزدم میداد ما با خیال راحت تری ازدواج میکردیم اما الان نامزد بیچارم باید خودش هم عروسی بگیر هم طلا و ... خیلی حالم گرفته است 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2804
ماعم همین بودیم هیچکس ی قرون ندادتازه تک پسرم هس

خیلی سخت 🥲 امروز میگفت کل تلاشم دارم میکنم تا بتونم برات طلا نامزدی بگیرم یهو دلم گرفت اخه خواهرم راحت پدر نامزدش براش سرویس طلا گرفت بدون اینکه ذره ای اذیت شه

خیلی سخت 🥲 امروز میگفت کل تلاشم دارم میکنم تا بتونم برات طلا نامزدی بگیرم یهو دلم گرفت اخه خواهرم ر ...

اره اون موقعها همش خودمو مقایسه میکردم 

الان ۸ ماهه عروسی گرفتیم بازم کمکی نمیبینم

ب درک مهم نباشه واست

خب شما که میگی خانواده ش ندارن لا اقل شما کوتاه بیاید هواشو داشته باشید

اخه پدر من که نمیتونه همه چیز به دوش بکشه به جز من بازم بچه دار بخدا خودم خیلی کوتاه اومدم اما خب یه سری چیزا نمیشه دیگه اصلا نخوام 

ادمی که زحمت کش جنم کار داره بهترین زندگیو میسازه شاید سخت باشه اما میتونه بسازه توعم سعی کن کارکنی یجوری برو سالن ی حرفه یادبگیر باهاش کارکن یا دستیار باش تو سالن هم خودت مستقل میشی هم وقتت میگزره فکرت کمتر درگیره هم راحت تر وضعیتتون

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
اخه پدر من که نمیتونه همه چیز به دوش بکشه به جز من بازم بچه دار بخدا خودم خیلی کوتاه اومدم اما خب یه ...

نه عزیزم نه اینکه پدرتون همه چی رو تقبل کنه منظورم اینه اگه نامزدت خوبه و قدردانه شما از خواسته های شخصیت مثل عروسی آنچنانی وتالار فلان طور و طلا و.....کوتاه بیا 

ادمی که زحمت کش جنم کار داره بهترین زندگیو میسازه شاید سخت باشه اما میتونه بسازه توعم سعی کن کارکنی ...

من خودم کارمندم حتی چند تا طلا گرفتم الکی تو فامیل گفتم اون برام گرفته تا یخورده کمتر ادیت بشه

2809