2777
2789
عنوان

خانما حساب کنین در ماه چقد خرجتون میشه بجز خوراک

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 70 پست

انقد که هر روز قیمت اجناس بالا میره فقط دودوتا چهارتا میکنم سفره ای که هر روز کوچیکتر میشه کلا جمع نشه صلوات

مستاجر که باشی غم سر سال هم داری که باید یا پول پیش اضاف کنی یا کرایه هععععععی

اندازه نگه دار که اندازه نکوست❤هم لایق دشمن است و هم لایق دوست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من کلا کم میارم تقریبا ماهی 3 تومن پول توجیبی میده بر کل خریدام بعد من باید برنامه ریزی کنم مثلا یکم ...

وکس چیه خواهر

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
2804
من هرچی دستم میاد طلا میخرم دیگه دوساله....تو سه سال ۳۰گرم خریدم

منم دلم میخواد جمع کنم طلا بخرم یمقدار کمی دارم 

اما حس میکنم دیره سنم 31 همش میگم از اینجا به بعد با این همه گرون شدن دیگه سخت میشه طلا خرید 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
منم دلم میخواد جمع کنم طلا بخرم یمقدار کمی دارم اما حس میکنم دیره سنم 31 همش میگم از اینجا به بعد با ...

نه بابا چرا دیره....۳۱ مگه زیاده....در ضم هروقت هرجی داشتی هرمقدار شد بخر سال بعد کلی سود میکنی ...من پارسال  دستبندمو دادم درست کردن ۱۳ گرم اضافه کردم بهش دی ماه بود ۲۶۰۰گرمی....الان بببین گرمی ۲تومن اومده روش....از خردادماه امسال تا الان ۱۶گرم سکه پارسیان گرفته بودم تو هرگرم ۱۳۰۰اینا سود کرده بود ...دادم مدال خریدم وزنجیرمو عوض کردم ....یه گرم یه گرم سکه خریده بودم...اصلا ناامید نشو ....هفته ی میش ۸تا سکه رو فروختم ۴۶۵۰الان ۱۰۰تومن ارزون شده 😅

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
2809