2777
2789
عنوان

خانما حساب کنین در ماه چقد خرجتون میشه بجز خوراک

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 73 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هرماه لباس نمیخرم

باشگاه 1500

شارژ 500

لوازم پوستی بسنگی داره بین 300 تا بیشتر

کتاب 500

مکمل 900

یه ماهایی لیزرم دارم 1/800

همینا یادمه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
2805

مجردم و شاغل

نصف درآمدم پس انداز بقیش خرید و تفریح

حالا بستگی به درآمدم داره که اون ماه چقدر باشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

شاید ی تمن دوتمن، بستگی داره گاهیم هیچی

گاهیم پنج تومن

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»

من کلا کم میارم تقریبا ماهی 3 تومن پول توجیبی میده بر کل خریدام 

بعد من باید برنامه ریزی کنم مثلا یکماه آرایشی میخرم بر چند ماه کافیه یکماه بهداشتی مثل ضدآفتاب و ابرسان که 3 ماه کافیه بعد لباس زیر و خونگی و بیرونی هم به همین منوال 

هر چند وقت یک مورد خرید میشه 

فقط خرید کامل عید و زمستونی با خودشه 

کارای ارایشگاهی هم ندارم اصلاح و ابرو با خودمه 

یا 3 ماه یکبار وکس میرم

کاشت ناخن و کاشت مژه مراسمی چیزی باشه میرم 

درکل بخوای راحت خرج کنی خرید کنی بین 6تا 10 میخواد 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
2809