2777
2789
عنوان

با همه به بحث و دعوا میخورم

71 بازدید | 3 پست

سلام 16 سالمه نمیدونم دلیلش چیه همه از من بدشون میاد و این رو هم ب وضوح نشون میدن با حرف و رفتار و پشت سرم حرف زدن و مسخره کردن. منم که... زبونم دو متر برا همه درازه و عصبانی حالم و کارم ب بحث میکشه دوستام میپرسم میگن دعوایی هستی و غد هستی. یا میگن فیس و افاده البته با دوستام خوبم واقعا بیشتریا بدشون ازم میاد میخندن ی چیزی میگن ی شوخی یا مسخره میکنن و.. یا هر چی میره رو مخم (پوستم سبزس تیره میخوره بیشتر شاید برا اونه ک خوششون از قیافم نمیاد و دلیل بد رفتاریا اینه ایشالا ک اینطور نی اما خب) و اعصابم خورد میشه تو مدرسه همیشه با بیشتریا معمولا همینه واقعا بقیه اول ی چیزی میگن و..، شروع کننده اونان. من کم حرفم معمولا تو خونه ک همش تو اتاقمم مدرسه ام تنهام ک بقیه نارحتم نکنن و مزاحم نباشم بین بقیه. نمیدونم مقصر کیه و چیه تو خونه مدرسه فامیل همینه مخصوصا دخترای هم سنم. همش فک میکنم مزاحم هستم.تو مدرسه حس مزاحم بودن بین دوستامو و همکلاسیام دارم چن وقته نزدیک کسی نمیرم از من خوششون نمیاد بعضیا حتی خیلی رک بهم میگن شما میگین چکار کنم میخوام برم مشاوره. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره🥲میگی چکار کنم

بی توجهی هدف دار باش منم سبزم ولی مشکلی برام پیش نیومد چهرمم دوس دارم

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

2805