2777
2789
عنوان

خانمهایی ک بابچه جداشدید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 40 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
نمیتونم ماهی یبارمچشومیگیرم فقط دنبال منبع درآمدم

فعلا ک خونه اونی یه دوره ارایشگری مثل شنیون یا مکاپ یاد بگیر ، اونو ولش کن . رو کارت تمرکز کن وقتی ک کم کم ب روال افتادی اگه تحملشو نداری جدا شو .یا یبار تهدید کن ک یبار دیگ خیانت کنه جدا میشی … یه فرصت بده بهش 

من شوهر سابقم اخلاقش با بچه خوب بود گذاشتم بچه رو خاتوادش نگه دارن تودم از چهارشنبه تا جمعه ی هر هفته میارمش پیش خودم و دوباره میبرم تحویل میدم....

هنوز شاغل نیستم ولی دارم درسمو ادامه میدم 

زمانی هم که جدا نشده بودم سعی میکردم تا حدی پولامو جمع کنم که به درد این روزام بخوره 

من سرونازم🌷                                                              خوشم میاد ریپلایم کنید🌷                                                     اگه این یکسال اینده بی خطر و رو دور تند بگذره کمی اروم میگیرم💜
زدم توگوکل زیر۳۰ نوشته😭😭😭

چخبره مگه ؟تو رو ۱۰ تومن حساب کن باید با قناعت زندگی کردنو کلا یادبگیری ،به مروره که حقوقت زیاد میشه و خدا هم کمکت میکنه...ولی اگه خاتواده شوهرت با بچه ها خوبن بچه ها رو بذار اونجا بمونن تو برا ایندشون پول جمع کن 

من سرونازم🌷                                                              خوشم میاد ریپلایم کنید🌷                                                     اگه این یکسال اینده بی خطر و رو دور تند بگذره کمی اروم میگیرم💜

یکی بود طلاق نگرفته بود ولی شوهرش هزینه زندگی رو نمیداد با پیاز داغ کردن، رب درست کردن، سبزی سرخ کردن، ترشی انداختن، زندگی رو می‌گذراند دوتا بچه هاشم بیرون کرد با آبرو. 

خوشبختی این نیس که هرچی دوست داری داشته باشی،خوشبختی یعنی هرچی که داری دوست داشته باشی.خدایا بخاطر هرآنچه از فضلت به من بخشیدی و هرآنچه صلاح ندانستی و نبخشیدی تورا شاکرم.
2809