2777
2789
عنوان

تا حالا شده که مادرها تاوان کارشو پس بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 59 پست
درسته عزیزم این زمونه باید با چشم باز باید تصمیم گرفت و به قول خودت درسته این خوده ما هستیم قبول کنی ...

دخترایی که مادران خوبی ندارن واقعا خیلی باید تلاش کنن وسخته براشون چون مادر اگه حمایت مادرانه داشته باشه برادختر خیلی گرون تموم میشه اولین حامی یه دختر مادرش هست بعد اطرافیانش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804
این خیلی عالیه من پدرم هم منفعل بود وحامی آنچنان نبود بنده خدا پول درمی‌آورد واز اوضاع خونه اطلاع ...

ای جانم شرایط هر کسی فرق میکنه من با هر کی حرف میزنم میگن خواهرت رو لوس بازی کردن خود شیرینی میکنه فلان مشکلت مامان بوده  سه روزه بدنم درد میکنه نگو 

بالاترین حد روانی بودن درخودشیفته ها .بدون همدلی هستن از رنج بقیه خیلی خوشش میاد حتی اگه اون بچش باش ...

اهان که اینطور من نیاز دارم برم‌پیش مشاوره اما نمیدونم هزینه هاش چجوری هستن دلم‌میخواد اول تنهایی برم بعد

نمیدونم‌مشاوره ی دانشگاه به درد میخوره یا نه

کار اون مادر اشتباهه ولی دختر باید احترامشو حفظ کنه مادر تاوان میده قطعا در آخرتم عذاب میشه طبق این ...

اصلاااا طرفداری نمیکنم و تایید 

اما تا حالا چیزهایی که استارتر گفت رو با گوشت و پوستت درک کردی ؟؟

من با خوندن حرفهاش زخمهای قلبم انگار تازه شد 

من که مادرم رو بخشیدم و حلال کردم و خدا رو شکر میکنم هرگز دستم روش بلند نشد ولی بدون واقعاااااااااا دردناکه و سخت و غیر قابل تحمل

2809