2777
2789
عنوان

همسر سابقم بالاخره ازدواج کرد 🥲😂

| مشاهده متن کامل بحث + 15146 بازدید | 309 پست
هعی چی بگم؟ طولانیه . اون خواست جدا بشیم منم مقاومتی نکردم چندان ولی پشیمون نیستم

جسارت نشه خب واس چی طلاق دوس داشت

پای کسی وسط بود؟

حسین عاقبت ب خیرااا♥                                                چی گفتی تو گوش زهیرااا♥                                             حب الحسین بگن بریرااا♥                                                  بردی دل از راهب دیرااا♥                               هجوم سائلان دور ضریح او مجابم کرد                           همه دیدند از او خیر و کسی نشنیده لا اینجا                                      امام رضا💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکلش چی بود؟

مشکل که زیاد داشت .بدبینی ، شکاکی ، قلدری ، زورگویی ولی با این حال من داشتم تحمل میکردم و اون گفت جدا بشیم منم مقاومت خاصی نکردم اون زمان ولی بعدش حسابی با احساساتم بازی کرد 

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
2805
بیخیال.شمام ازدواج کن

الان شما خودت این کارو کردی؟

حسین عاقبت ب خیرااا♥                                                چی گفتی تو گوش زهیرااا♥                                             حب الحسین بگن بریرااا♥                                                  بردی دل از راهب دیرااا♥                               هجوم سائلان دور ضریح او مجابم کرد                           همه دیدند از او خیر و کسی نشنیده لا اینجا                                      امام رضا💚

محلش نزار

حرف میزنه خب 

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

برو سرکار

کلاس های مختلف برو

یه هنر یاد بگیر

روی خودت کار کن 

برو دنبال کارایی که بهشون علاقه داری مثل شیرینی پزی و ..

در کل هرکاری که خوشحالت میکنه رو انجام بده

واسه دخترت وقت بزار و باهاش وقت بگذرون کلی

حتمااا بهش نشون بده که بدون اون شادی و روز به روز داری خوشگلتر و خوشبخت تر میشی اصلا کم نیار مطمئن باش پشیمون میشه.

الانم تازه اولشه فقط از بیرون نشون میده که خوشبخته اما معلومه از درون پوچه متاسفانه.

دلت شکست؟

یعنی چی ؟

من باشم خودمم ازدواج میکنم با آدم درستش

نه من اصلا نمی تونم و حوصله ی رابطه اصلا ندارم به حدی که مرد می بینم می خوام فرار کنم 

نه هنوز

شما میخوایین ازدواج مجدد کنید؟

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
نه هنوز

قصد این کارو داری؟

2809