2777
2789

؟؟؟

وقتی بچه بی گناهه و بی ادبی و فحاشی نکرده مامان کتک بزنه با سیخ و بچه رو تو یه اتاق تنها بزاره و قفل کنه همش خشن باشه و داد بزنه و کتک کاری کنه و وقتی که بچه بزرگ بشه و سنش تا ۲۵ سالش بشه اونموقع هم باز بی دلیل کتک میخوره و مادر اشتباه خودشو قبول نداره و جوری با مشت دستاش بدن دختر رو میکوبه موهاشو میکشه و یه عالمه پشت سرهم کتک بزنه و دختر خسته بشه بخاطر بی گناهی و از حق خودش دفاع کنه و روی مامانش دست درازی کنه 

شده که مادرها تاوان کارشونو پس بدن؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این  مثلا مادر حتی نتونسته با  بچه ای که خودش دنیا اورده ارتباط برقرار کنه حتی بچش دوستش نداره بدبختی و تاوان  بالاتر این مگه هست؟

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
2804

ننیدونم ولی همونطورکه عاق والدین داریم عاق فرزندم داریم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
کار اون مادر اشتباهه ولی دختر باید احترامشو حفظ کنه مادر تاوان میده قطعا در آخرتم عذاب میشه طبق این ...

عزیزم دختر هم تا یه حد صبر و تحمل داره چرا باید وقتی گناه از دختر نیست رو باید کتک بخوره اگه لال باشه ساکت باشه اونوقت فکر میکنه مادر کار درستی کرده با پشت دستاش هم سر دختر رو می‌کوبید اگه سر دختر می‌خورد به پله اونوقت چه اتفاقی میفتاد که خدا نخواست

این مثلا مادر حتی نتونسته با بچه ای که خودش دنیا اورده ارتباط برقرار کنه حتی بچش دوستش نداره بدبخت ...

بچه دوسش داشته ولی مادر یه کارهایی میکنه که بچه هم بدش میاد دیگه وقتی کار اشتباهی نکرده 

عزیزم دختر هم تا یه حد صبر و تحمل داره چرا باید وقتی گناه از دختر نیست رو باید کتک بخوره اگه لال باش ...

کتک زدن توسط مادر تحت هیج شرایطی مجاز نمی‌باشد 

دختر از خودش دفاع کنه ولی بی احترامی نکنه 

مثلا فراز کنه یا یواش دستشو بگیره نذار بزنه 

یا به یکی بگه بیاد کمکش 

نمیدونم واقعا جر یان چیه

دفعه دیگه اومد کتک بزنه ترسو نباش مهارش کن دستاش روبگیر بزار بفهمه دیگه زورش بهت نمی‌رسه البته بعدش ...

عزیزم میشه وقتی اسم‌مادر رو صداش نزنه و خودشو از مادرش محروم کنه خودش پشیمون میشه؟

حمال هم گفته که بهش حمالی تو حمال یه دختر ۲۳ ساله زحمت کشیده درس خونده و تا دوماه دیگه مدرک میگیره و تو دانشگاه دولتی قبول شده و میخواد مستقل شه برای خودش 

حمالی به چی میگن واقعا

مادرت مشکل روحی داره، ببرینش دکتر

والا پدر بزرگم زود شوهرش داده و اونم اجباری 

تا جایی که میدونم زود شوهر کرده و از هدف هاش دست کشیده

آخه گناه من چیه چرا همش کتک میخورم وقتی اشتباهی نکردم اگه اشتباهی میکردم که بابامم بهم یه چیزی میگفت

والا پدر بزرگم زود شوهرش داده و اونم اجباری تا جایی که میدونم زود شوهر کرده و از هدف هاش دست کشیدهآخ ...

شما هیچ گناه و مسوولیتی ندارین دنبال هدفات باش احترام شما رونگه نمیداره پشتیبانی و حمایت مادرانه ندارن تازه شما باید شاکی باشین  چجوری مادریه که وظایف مادری رو انجام نمیده تازه آسیب روحی و جسمی هم میزنه 

2809