وقتی بچه بی گناهه و بی ادبی و فحاشی نکرده مامان کتک بزنه با سیخ و بچه رو تو یه اتاق تنها بزاره و قفل کنه همش خشن باشه و داد بزنه و کتک کاری کنه و وقتی که بچه بزرگ بشه و سنش تا ۲۵ سالش بشه اونموقع هم باز بی دلیل کتک میخوره و مادر اشتباه خودشو قبول نداره و جوری با مشت دستاش بدن دختر رو میکوبه موهاشو میکشه و یه عالمه پشت سرهم کتک بزنه و دختر خسته بشه بخاطر بی گناهی و از حق خودش دفاع کنه و روی مامانش دست درازی کنه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
کار اون مادر اشتباهه ولی دختر باید احترامشو حفظ کنه مادر تاوان میده قطعا در آخرتم عذاب میشه طبق این ...
عزیزم دختر هم تا یه حد صبر و تحمل داره چرا باید وقتی گناه از دختر نیست رو باید کتک بخوره اگه لال باشه ساکت باشه اونوقت فکر میکنه مادر کار درستی کرده با پشت دستاش هم سر دختر رو میکوبید اگه سر دختر میخورد به پله اونوقت چه اتفاقی میفتاد که خدا نخواست
عزیزم میشه وقتی اسممادر رو صداش نزنه و خودشو از مادرش محروم کنه خودش پشیمون میشه؟
حمال هم گفته که بهش حمالی تو حمال یه دختر ۲۳ ساله زحمت کشیده درس خونده و تا دوماه دیگه مدرک میگیره و تو دانشگاه دولتی قبول شده و میخواد مستقل شه برای خودش
والا پدر بزرگم زود شوهرش داده و اونم اجباری تا جایی که میدونم زود شوهر کرده و از هدف هاش دست کشیدهآخ ...
شما هیچ گناه و مسوولیتی ندارین دنبال هدفات باش احترام شما رونگه نمیداره پشتیبانی و حمایت مادرانه ندارن تازه شما باید شاکی باشین چجوری مادریه که وظایف مادری رو انجام نمیده تازه آسیب روحی و جسمی هم میزنه