2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا خرج نمیکنه کمکم کنید😭

466 بازدید | 25 پست

۸ ماهه عقد کردم سنتی بوده عقدم ۲۱ سالمه نامزدم ۲۷ سالشه کلا ۲ بار لباس خریدم یک بار عید یک بار تیرماه بود خودمونم روستاییم ولی امکانات هست ولی اصلا اهل کافه رفتن و حتی دور زدن ساده هم نیست پول تو جیبیم اصلا نمیده میگه هرچی نیاز داشتی به خودم بگو وقتی میگمم میگه لازم نیست واجب نیست و این حرفا اندازه ۲ ملیون تو خریدای عیدم وسایل پوستی خریدم هی میگه هی میگه بلاگرا انقدر روتین پوستی نمیکنن و این حرفا باورتون میشه یک بارهم مسافرت نرفتیم میگه وقت ندارم تنها جایی که منو میبره خونه مامانشه یا شب نشینی خونه خواهزش برادرش از این خونه به اون خونم از طرفیم یه خانواده سمی به معنای واقعی داره هرچقدرم گفتم درست نشده نگید طلاق اصلا امکانش نیست مشاوره هم نمیاد میگه هم خرج اضافش هم مگه من دیوونم خیلی خواستم حل کنم نشده حتی خانوادمم پادر میونی کردن همونیه که هست من چیکاز کنم خانم هایی که تجربه دارید میشه منطقی راهنماییم کنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

بنظرم کوتاه نیا و هر جور شده ببرش مشاوره وقتی میخوای ادامه بدی باهاش .طرف خسیسه صد در صد بعد ازدواج اوضاع بدتر میشه

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

شغلش چیه؟ درآمدش چقدره؟ پول داره و خرج نمیکنه؟ میگم یعنی کلا خسیسه یا واسه تو زورش میاد خرج کنه؟ برای خانوادش خرج میکنه؟

دو روز دیگه شب یلداست بگو کم کم بریم یلدایی هام رو بخریم ببین چی میگه.

شغلش چیه؟ درآمدش چقدره؟ پول داره و خرج نمیکنه؟ میگم یعنی کلا خسیسه یا واسه تو زورش میاد خرج کنه؟ برا ...

شغلش باغ داریه باغ باباس رو نگه میداره 

کلا خصلت خسیس بودن رو داره 

و زورشم میاد خرج کردنی

ینیا برررگای ادم میریزه ؟ 

هدفتون از شوهر کردن چیه ؟ 

خودتونو اذیت کنید یا خوشبختی بیشتر 

خب وقتی یکی خانوادش سمه خودش سمه چرا وارد رابطه میشید 

حتمااااا باید شوهر کنید وگرنه اسمون به زمین میاد نه ؟ 

دلتون درد میکنه ؟ 

خب دیگه میگی جدا که نمیتونی بشی پس درستو حتما ادامه بده خونه مادرشوهرت نرو کمک و کار کنی ! سعی کن ی کاری برا خودت جور کنی بگو میخوام پول خرج خودم کنم حالا که تو پول نمیدی 

بعد بگو دو تومن اخه پولیه هی دو تومن دو تومن میکنی بگو باید ۲۰ تومن ۲۰ تومن خرجم کنی بگو از خودت خجالت نمیکشی دو تومن میگی خرج کردم ؟ بگو ی وقت جایی نگیا ابرومون‌میره 

شغلش باغ داریه باغ باباس رو نگه میداره کلا خصلت خسیس بودن رو داره و زورشم میاد خرج کردنی

خب پس فکر اساسی باید بکنی، اگه نمیخوای جداشی سعی کن یه شغلی برای خودت جور کنی درآمد داشته باشی خساست درست بشو نیست ولی حواستم باشه ها یه قرون از پولتو تو زندگی خرج نکنی بدعادتش کنی، هر چی درآوردی برای خودت طلایی چیزی بخر.

2809