2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
مثلا نذر کن ۴۰شب بخونی انشالله ک با این حاجت میگیری یکم صبور باش

آخه میدونی من از ۲۵ سادگی دارم دعا میکنم چند وقت دیگه ۳۰ سالم میشه تقریبا هیچی نشدم تو زندگی نه کار رسمی نه ازدواج نه پول هیچی هیچی امروز داشتم به خودکشی فکر میکردم

فقط و فقط حق شناس 

تمام

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
آخه میدونی من از ۲۵ سادگی دارم دعا میکنم چند وقت دیگه ۳۰ سالم میشه تقریبا هیچی نشدم تو زندگی نه کار ...

💚 برای اینکه تحت توجه خاص حضرت زهراعلیهاسلام،

قرار بگیرید و #امام_زمان #حضرت_مهدی (عج) عنایت خاص به شما کند، دائم سوره توحید را بخوانید و

هدیه کنید به حضرت فاطمه(س). 

#فاطمیه_سلام_الله_علیها 

💠آیت‌الله بهجت

آخه میدونی من از ۲۵ سادگی دارم دعا میکنم چند وقت دیگه ۳۰ سالم میشه تقریبا هیچی نشدم تو زندگی نه کار ...

میدونی دلیلش چیه عزیزم 

نیروی عظیمی به اسم ناامیدی که قلبت رو احاطه کرده نگو نمیشه نگو نشد بگو توکل به خدا میشه گلم ♥️

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

عزیزم فکرت رو درست کن وقتی دعا میکنی باید خودتم تلاش کنی انشالله ک بهترین ها سر راهت قرار بگیره

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
فقط و فقط حق شناس تمام

حاجت گرفتی ازش؟

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
2809