2777
2789

این همه براشون خرج کرده تازه داداش داره چن تا هیچکدوم کمک نمیکنن 

الان تو فشاره کسی کمکش نمیکنه گفتم باید بفروشی اون مبلارو حتی اک یک میلیون بره

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 

یکم دلت رو بزرگ کن

با اینهمه حسادت خودت فقط پیر و مریض میشی

امروزدرحوزه علمیه دروس اخلاقی عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفان شهودی بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب ب تزکیه وتهذیبِ اخلاق عملی وعرفان شهودیست ک ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک نجف تحصیل میکردم ن تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بوداوهم عبابرسرمیکشیدوازعارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی ازکتابفروشهاکتاب اسفارملاصدراراباانبربرمیداشتندتادستشان نجس نشود!خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چ تهمتهابودیم.امیدمیرفت بعدانقلاب درحوزه براتدریس اخلاقِ عملی ومعارف شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد!بعدانقلاب حقیر(لب الباب درسیروسلوک)رانوشتم روزی ازحوزه آمدندک شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شودگفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛آنچه جان حوزه هارازنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس راتغییرمیدهدوآنان رابطهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشودحاکمانی تربیت میشوندک مثل دستپروردگان حقیقی رسول وحواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیربسیارعمیق درمردم کشورودنیابگذارندوب اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمدک اخلاق وعرفان عملی مرزندارد ک دسته بندی وتدریس شود!وصلاح حوزه اینه ک تدریس حکمت وفلسفه شودودرین فن شاگردانی خبره تربیت شوند.این جواب کامل نیس زیراهمانطور ک فقه واصول وعربی مرزدارد،عرفان عملی واخلاق شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان رادارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه هاوگلپایگانیهامشهودمیشود.حتی بعدانقلاب...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804

چه کار زشتی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
2809