2777
2789

قصد جسارت یا فضولی ندارم میتونم یه سوال بپرسم ؟!

اوست کوروش .پسر بهشت در اوستا .سیروس در تورات .سایروس در انجیل . ذوالقرنین در قرآن کریم..من زادگاهه کوروشم.. آزاده ای پر شورشم.. من شهر پاک آرشم. خون رگ سیاوشم.. از غرب از ماد امدم.. از گلشن داد آمدم. من شیر زن پارسم... موج خلیج همیشه فارسم.. ارژنگ پاک مانیم.. من پارتم اشکانیم.. من شاه بیت خاورم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

نمیدونم شوهرم داره یا ن.ولی نمیزاشت سر کوچه هم برم.۲ سال تحمل کردم بلکه برام ارزش قاعل شه بزاره حداقل هفته ای یه بار یه بازار برم.یکی دو بار اجازه داد بار سوم زد زیرش منم از خونش رفتم.الان ۱۰ روزه ولش کردم خونه مادرمم شهرستان.

نمیدانم کجا...اما اگر جایی بود...حتما میرفتم🚶‍
بپرس

چرا توی این زندگی موندی؟!

نمیترسی؟

اوست کوروش .پسر بهشت در اوستا .سیروس در تورات .سایروس در انجیل . ذوالقرنین در قرآن کریم..من زادگاهه کوروشم.. آزاده ای پر شورشم.. من شهر پاک آرشم. خون رگ سیاوشم.. از غرب از ماد امدم.. از گلشن داد آمدم. من شیر زن پارسم... موج خلیج همیشه فارسم.. ارژنگ پاک مانیم.. من پارتم اشکانیم.. من شاه بیت خاورم 

چرا توی این زندگی موندی؟!نمیترسی؟

بچه اتیسم دارم   هیچ جا تحملمون نمیکنن که

هزینه درمان داره که بالاست

پول ندارم کار ندارم  ازونور میگه بچرو بهت نمیدم  دیدم که به پدر شیشه ای حضانت بچرو دادن و بعدم بچرو کشته    ازینا میترسم

بچه اتیسم دارم هیچ جا تحملمون نمیکنن کههزینه درمان داره که بالاستپول ندارم کار ندارم ازونور میگه ...

عزیزم متاسفم 😔😔😔😔

ولی کاش طلاق بگیری و بری زیر کمیته و خیر زیاد داریم اینجوریم نیست داریم آدمای دلسوز 

کارخوبی کردی اگر بچه نداریمن بچه دارم بچه اتیسم

ن ندارم.قرار بود اقدام کنیم ک اینجوری،شد ۱ نصفه شب تو شهر غریب از خونه زدم بیرون تا صب تو بیمارستان موندم صبش بلیط گرفتم خونه مادرم.۲ سال ب احترامش تنها بیرون نرفتم.یعنی ۲ سال کافی نبود؟بخودم گفتم مگه تو درختی ک بشینی یه جا ک دله این احمق قرص باشه

البته خودش بیرون میبرد ولی کافی نبود هر کسی نیاز داره یه تایمی برا خودش باشه 

نمیدانم کجا...اما اگر جایی بود...حتما میرفتم🚶‍
میترسم حتی بچمم دیشب میگف مامان میترسم

ببین میتونی بری بنیاد خیره؟!

برو کاری کن برای خودتو بچت ...

مطمئن باش قانون بچه ب پدر معتاد نمیده 

عزیزم متاسفم 😔😔😔😔ولی کاش طلاق بگیری و بری زیر کمیته و خیر زیاد داریم اینجوریم نیست داریم آدمای د ...

تو شهر خودمون چندمورد دیدم که حضانت بچرو به مادر ندادن  و بچه پیش پدر شیشه ای مونده و  بچشونو کشتن

2809