2777
2789

یکی عکس میذاره خوشگل باشه ولی بگه خوشگلم همه میتوپن بهش که نه نیستی کاملا معمولی ای

یکی میگه خوشگل نیستم همه بهش القا میکنن پرنسسه😂💔

اندازه ی انگشتای دستم تاپیک تعریف از قوم شوهر ندیدم حالا یکی تاپیک زده بود چندشب پیش همهههه مدافع مادرشوهرشدن😑😐

تاپیکی که واقعا نیاز به کمک داره استاترش هیچکس نمیره تاپیکای چرت و پرت بیشتر جمع میشن توش

بعد خودمونم شاکی ایم چرا تاپیکا سرکاری شده😑

کلااااااااااا برعکس عمل میکنن یه سریا😐

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌

من عکس گذاشتم گفتم خوشگلم گفتن آره خوشگلی😂😁🥲 پس یعنی واقعا هستم؟

💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
هميشه اولين كامنت كامنتهاى بعدى رو مى سازه

وای دقت کردی؟ یا دوتا کامنت پشت سر هم عیییینا میبینی

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌

دقیقن👌🏻👌🏻

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲ وزن فعلی ۸۳۴۰۰ وزن هدف: 59 به امید خدا ۵۹ میشم 😪🥲               tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

پک محصولات پوستی هلو 🍑 بیوآکوآ

این پک شامل ؛

🍑اسکراپ صورت هلو :

لایه بردار ملایم پوست

حذف سلول های مرده

پاکسازی منافذ و کوچک شدن آنها

روشن و شفاف کننده پوست

آماده کننده پوست برای جذب مواد مغذی

🍑لوسیون بدن هلو :

نرم و لطیف و شاداب کننده پوست بدن

ابرسان و مرطوب کننده

فوق العاده خوشبو

شاین دار

🍑پچ زیرچشم هلو :

روشن و شفاف کننده پوست اطراف چشم

رفع تیرگی اطراف چشم

کلاژنساز و جوانساز

حذف خط و خطوط ریز

🍑فوم شستشو صورت هلو :

پاکسازی کننده پوست از آرایش آلودگی و چربی

روشن و شاداب کننده پوست

بستن منافذ باز پوست

رفع کدری پوست

مناسب انواع پوست

🍑نمک بدن هلو :

لایه بردار قوی پوست

رفع تیرگی بدن (کشاله ران_زانو _آرنج _پا و…)

حذف سلول های مرده پوست

ضد جوش و اکنه

🍑کرم دست هلو :

ترمیم و تقویت بافت پوست دست

نرم و لطیف کننده پوست دست

ضد خشکی و ترک

بدون چربی

برای ثبت سفارش من اینجام

@Tererendsara

ایتا

من عکس گذاشتم گفتم خوشگلم گفتن آره خوشگلی😂😁🥲 پس یعنی واقعا هستم؟

بلههه😁

سرمون تو کار خودمون باشه

دونفرم اینجوری پارازیت میندازن یه چیز گفته باشن🗿

2809