2777
2789

مثلا بهش میگم بریم فلان جا میگه خیلی دوره با اینکه داخل شهره و فوقش نیم ساعت با ماشین راه باشه اما حاضر نیست بیاد حتی با اسنپ هم حاضر نیست بیاد، بهش میگم پول اسنپ رو من میدم بازم حاضر نیست بیاد. میگه فقط توی محله خودمون باشه خیلی اخلاقش گنده. خسته شدم از بس همه جای محل خودمون رو از بچگی دیدم و گشتم. دلم میخواد جاهای دیگه رو هم ببینیم . این رفتارش طبیعیه یا نه! ؟😕

زیرِ گُنبَدِ کَبُودً دوتآ عآشِق بًودَنُ و کُلًی حَسُودّ تقّصًیر هَمّون حَسودآ بّود کهً شُدًن یِکّی بُود و یِکّی نبُودّ️ .... وَلی بَعد تو رَفت تَمام ذوقَم بَرایِ حَرف زَدَن با هَر کَسی.!💔 کاش روزی بِرِسه که مَرگَمو با چِشای خودت بِبینی!..:) ️ 

دوست ندارم فقط خونه و فیلم با پاپ کورن🤭

💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دوست دارم برم اما شوهرم اصنننننن پایه نیس میگه ماشین نداریم بااسنپ و اژانسم نمیره

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
2804
وای چرا من پاپ کورن رو پو رن خوندم😑😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خواهرمممممم

💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤 

شوهرمنم زیاد پایه نیست ....البته اگه دوستا و خواهرم و داداش هاش بیان خوبه ولی دوتایی دوست نداره بریم ....

عزیزم دیگه کاریش نمیشه کرد صبوری کن چاره ای نیست ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....