یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من همون زردا رو خوندم قبول شدم می خوای برات بفرستم؟
من یه مادرم ، یه مادری که سعی داره اول مادر خوبی برای بچه هاش و دوم دوست خوبی برای اونها باشه امیدوارم همه اونهایی که مادرن لیاقت مادر بودن رو داشته باشن و همه اونهایی که لیاقت مادر شدن دارن، مادر بشن 💜 خودت رو دوست داشته باش رفیق 🙃 یادته کلاس اول که بودی از املا میترسیدی؟ نگذشت؟ رد نشد؟يادته واسه ریاضی راهنمایی ترس داشتی؟ الان چی؟ اصلا یادت میاد امتحانش رو؟یادته واسه امتحان نهاییهای دبیرستان تا صبح بیدار موندی؟! یادته واسه کنکور چه روزا و شبایی رو با استرس و نگرانی گذروندی؟!ولی الان چی؟ یه لحظه از اون استرسها موند؟ تموم نشدن؟!نمیدونم الان تو چه مرحلهای هستی و داری چه فشاری رو تحمل میکنی ولی همش رد میشه...الکی خودتو اذیت نکن رفیقو به خودت استرس نده!
چون وقتی دوست عزیز کتاب رو نمیخونی خب معلومه غلط های خود پک سوالاتم متوجه نخواهی شد تو دوتا پک سوالات خب یه سری از سوالات جوابشون غلطه کتاب و بخر و بخون عزیزم و سخت نگیر بخدا خیلی راحته