2777
2789
یه بار برای همیشه یه دعوای حسابی باهاش راه بنداز روزگارش رو سیاه کن

عشقم هراربار دعوا راه اندلختم هراااار باز😭 حیاش نمیشه😂ماه قبل شیراز کار داشت فرص کن ازتهران تا شیراز با شوهرم بردیمش تو راه دعواییییی کردمممم ک همش نردیک بود تصلدف کنیم و خلاصه اونجا گفت غلط کردممم باشمااومدمممم ای من با اتوبوس برمیگردمممم ولی درنهایت دو هفته بعدش باز تفاضا ذاشت ببریمش شیراز😶شوهر خودش بشینه کارشو کنه شوهربدبخت من با هزار قرض و کرایه بیفته در عن خانم.بعدش جالب اینجاس ت راه ی فلافل خریدیم یدونه سهم خودشو حساب کرد ماهم خودمون ینی انتظار داشت ما جساب کنیم !!! همسن مامانمه هااااا ی عغریته ایههعععع 

سری دوم شوهرم گفت کار دارم نمیام بعد شرو کرد همین پیامارو دادن😂 لعنتی بی درک۵۰۰هزار تو کارتمون بود 

شکایت کردن هیچ فایده ای نداره فحش ناموسی که نداده که بخوان دادگاهیش کنن کسی رو بخاطر چهار تا بی عرضه ...

عزیزم مرسی از راهتمایییت .. همین کار میکنم ولی بنظرت ب خاهرش بگم بهش گوشزد کنه دست از سرمون برذارع؟یا کلا بیخیال بشم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهر شوهرت اشتباه میکنه به نظرم بی زبون نیستی🤣ولی شکایت راه به جایی نمیبره عزیزم بلاکش کن اکه همسر ...

بی زبون منظورش اینه که میشبنم قربون صدقشوت برم ای واااای قربونت برم و فلان

خودشون نشستنی اینجورن پشت خرابن فقط

ولی من روبرو همینم پشت هم همینم

مثلا کاری بخام شوهرم نکنه خاهرش پیشمم باشه مستقیم میگم نه 

نمیزارم  برم پشت پیام ذادن و این چیزا

2805
به نظرم کلی میگم البته هر آدمی که باعث ناراحتیت میشه تو زندگی قطع ارتباط و سلام

بابا اینا اصلا از ترس کادو دیدن خونه حتی یکبار دعوتشون کردیم نیومذن گفتن نمیایم هیچکدوم

پدرش تاللان خونمون نیومده ادرس هم نذارن فقط میدنن فلان قسمت خونه داریم😂

مراسمی باشه میبینیمشون منتها شوهرم هر پتجشنبه سرخاک مادرش عفریته هارو میبرع میاره(من:نمیرم)  شوهراشون و داداشای ذیگشون مرده دبگ باید بااین داداش برن بی

ببین عاقلانه رفتار کن؛رفتاری کن که کلا از زندگیت ریشه کن بشه این سم؛واقعا برای زندگی تو این سمه؛شکایت که نمیتونی کنی الکی نیست؛بعدشم اصلا محل بهش نزار شما بلندش میکنی میبریش شیراز معلومه که پرو میشه؛اصلا نزار نه خودت رو ببینه نه شوهرت رو؛اصلا محل بهش ندین؛به شوهرتم بگو چون پیام میده غیبت منو میکنه باید به احترام شما بلاکش کنه اگر زندگیشو دوست داره؛روی شوهرت باید کار کنی و زندگی خودتو بگیری تو دستت ؛کاری با عفریته نداشته باش

یکی از دوستام 9 تا عمه داره😱😱😱😱بهش میگم خدا فقط صبر مامانت بده🤣🤣

رکورد دست مامان دوستته بنده خدا با نه نفر چطوری می‌تونه بسازه😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
وقتی دعوامون میشه سر حرف اون چی کنم؟ اهمیت ندم اوکی میشه؟

نه باید اهمیت بدی؛به مرور شوهرت حرفاروش بیشتر اثر میزاره و رو مخت میره؛ولی باید کاری کنی که زندگیت آسیب نبینه؛تو نمیتونی اونو عوض کنی اون جنسش همونه

منم ۵تادارم.بخداخیلی باهم خوبیم

خداروشکر واقعا❤️

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
2809