2777
2789
عنوان

بچه ها دارم از حسودی میمیرم😭😭

669 بازدید | 44 پست

نمیخوام این حسو داشته باشم

اول خودم دارم نابود میشم

من سی سالمه با یکی از اشناهای مادرم از بچگی همکلاسی بودیم

این دختره ک میخوام بگم دخترعمو مامانمه!!ولی همسنه منه!

با هم مدرسه میرفتیم دختر معمولی ای بود

درس من بهتر بود خیلی وضعیت خونمون همه چی بهتر بود و بعدها مدرسمو جدا کردم و رفتم غیرانتفایی 

ولی تو مراسمات میدیدیم همو

دختر خیلی شیطونی بود همش پی این پسر اون پسر

مامانش جلوشو گرفت هی میخواست چادر سرش کنه و خلاصه حواسش بود

ازدواج کردیم دوتامون و حاملگیمون با هم بود

اگه هستید بقیشو بگم

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

با یه پسری ازدواج کرد ک شغل نداشت (همو میخواستن)

سربازی نرفته بود

منم با یه پسری ک شغلش ازاد بود ازدواج کردم 

منو اون حاملگیمون سه ماه فرقش بود من سه ماه جلوتر بودم ازش

هردومون بچمون دختر 

دختر من به دنیا اومد و دقیقا بعد چهل روزگی دخترم شوهرم ورشکست شد

خونه ماشین همه چیو فروختیم

اونم سه ماه بعد بچش دنیا اومد همچنان شوهر بیکار 

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

چقد مقایسه میکنی 

زیر ذره بین بردی زندگیشو

و با خودت دائم مقابسه میکنی

افکارت و مسموم نکن

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

دختر من یه تیکه پیشونیش ماه گرفتگی داشت

رو تنشم داش

اون دخترش اصلا معلوم نبود ب کی رفته

مامان باباش سبزه و مو مشکییی بچشون سفییید بوررر چشم رنگی

فقط قیافش ک‌پ باباش بود ولی با پوست سفید و رنگی

2809