2777
2789
ماشالا هی دارم سورپرایز میشم رکورد هنوز دست هشتتاست😂

😂😂😂

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
اخه الان دوره قدیم نیست تا کوچکترین ازار از کسی دیدی میتوین شاکی بشی بعدشم حتی عزوس بزرگه ازش شاکی ...

پیام هاش نه فحش نه تهدید 

به گوشی شما هم نفرستاده 

یه مسئله دیگه این که پیام مدرک حساب نمیشه چون راحت میشه پیام ساختگی درست کرد شوهرتون هم صددرصد قبول نمیکنه بلاک کن و تمام سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه خمیر مایه آدم از بدجنسی باشه هر راهی پیدا میکنه برا اذیت کردنبه نظرم به شوهرش بگین

خخظخ شوهرش ۷ روز هفته۳ روزش خونس۴ روزش نیمدنم کدوم گوریه

شوهرمن قبل از متاهل شدنش شوهردوم این بوده و نوکر ببر بیارش بوده اللن خیلی اذیته ک شوهرمن نیست ببردش این جهتم اون جهتم

2805

یه بار برای همیشه یه دعوای حسابی باهاش راه بنداز روزگارش رو سیاه کن 

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

شکایت کن بره بابا

تهدید مهدید نکن

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

شکایت کردن هیچ فایده ای نداره 

فحش ناموسی که نداده که بخوان دادگاهیش کنن کسی رو بخاطر چهار تا بی عرضه گفتن دادگاهی نمیکنن فقط خودتو خراب می‌کنی

همینجور که خواهر شوهرت رو ناخوداگاه شوهرت اثر میذاره توهم باید سعی کنی اثر بذاری

جلو شوهرت هی از خودت تعریف کن از زبون بقیه از خودت تعریف کن مثلا بگو امروز رفتم خونه فلانی ناهار گفت چه خوبه سر ناهار حرف میزنی غذا به آدم بیشتر میچسبه! ارایشگاه رفتم گفتن کاش مجرد بودی دلمون میخواست برا داداشمون یکی مثل تو رو بگیریم

و...

از اون طرف وقتی شوهرت عیبی رو ازت میگ آتیشی نشو خیلی خودتو بیخیال نشون بده و بگذر اینجوری تو یادش نمیمونه ولی اگ آتیشی بشی و با حرص جواب بدی و کار به دعوا بکشه اون عیبت قشنننننگ تو ذهنش ثبت میشه

ماشالا هی دارم سورپرایز میشم رکورد هنوز دست هشتتاست😂

ببین ما جمع میشیم حونه مادربزرگم۶۰نغریم…..بگو کسی ب کسی کاری داره؟؟؟  عموم و رنعموم سر موضوع خودشون دعوا میکنن بابابزرگم سریع میره اشتیشون میده  زنعموم گذیه میکنه  مرد۸۰ساله مبشینه باهاش گریه کردن😶لامصب خانواده خیلی مهمه خیلی

ببین ما جمع میشیم حونه مادربزرگم۶۰نغریم…..بگو کسی ب کسی کاری داره؟؟؟ عموم و رنعموم سر موضوع خودشون ...

وقتی بزرگتر خونه آدم منعطفی باشه دورهمیا هم اینجوری خوش میگذره

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

خواهر شوهرت اشتباه میکنه به نظرم بی زبون نیستی🤣

ولی شکایت راه به جایی نمیبره عزیزم بلاکش کن اکه همسرت همکاری میکنه باهاش صحبت کن بگو برای خفظ زندگیمون پیاماشو نخونده پاک کنه اگه از یه خط دیکه ام پیام داد

2809