سلام خانما من۵تا خاهرشوهر دارم همشون متاهل
واسه عروسیمون ۲ تاشون اومدن۳تاشون نبومدن (دوتاش مسافرت رفته بودن و یکیش با شوهرم سر پول بحث کرده بود و درنهایت پول شوهرمم کشید بالا گذاشت جیب شوهرش) خب بعدش نه ذیدن خونه نه پاگشام نکردن حتی پدرمادرش(بدون هیچ بحث یااینکه منو نخان اینا نبود) ابنا اصلا برام مهم نیست چون از طرف طایفه خودم سنگ تمام داشتم…
خب خلاصه سرتون درد نیارم این یدونه که سر پول دعوا کرده بود الان شده اژدهای زندگی ما
با شوهرم خیلی خوبیم منتها چندوقت یکبار سر هر مسئله ای با شوهرم کوچکترین بحثی کنه شروع مبکنه با دستای مارمولکیش پیامای بلنذ مرتبه راجب من مینویسه عیب ایرادای مسخررره ک اصلا ب کسی ربط نذارع میگیره( زنت زبان ندارع اجتماعتی تیس اصلا بلد نیس سلام کنه ب زور سلاممون میکنه زنت نزاشت فلانکار کنی بیعرضع ای زل زلیل زنت اینجوره اونجوره زنت سر سفره نگاه دهن ادم میکنه🤣) شوهرمم کلی فحش بحش داده بود و ازمن طرفذاری کرده بود همیشه
اصلا موضوع این نیست ک خاهرشوهره هااا من هرکس دیگ ای بدونم از هرلحاظ باعث دعوای زناشوییم میشه رو کنار گذاشتم حتی از فامیل خودم..
پیامای توموری این خانم باعث میشه شوهرم ی جوری بشه و چندوقت یکبار ی ایرادی میگیره و دعوای شدید میکنیم…و قشنک میدنم این ایراد هم بین پیامای اون عفریته بوده…مثلا دیشب سر شام دعوا کردیم میگفت چرا حرف میزنی سرشام😶بهدخودش سر شام خیلیی کارای دیگ میکنه و تازه ما یکسالع زندگی میکنیم چطو بعد یکسال یاذش افتاذه…. پس حرف اون عفریتس دیگ
خب حالا میخام ب اون خواهرش ک خوبه (خودشم بااون خاهرش هر ماه ذعواشه) بگم بره بهش گوشزد کنه که بخاد اینجور پیش بره میرم ازش شاکی میشم و دادگاه خودش پرینت گوشی شوهرمو میگیره .. شوهرم ک ت این راه همکاریم نمیکنه و ممکنه دعوای بزرگی کنیم ولی واقعا نمیصرفه تااخر زندگی همش این عفریته ی پیام بده و هزار دعوا!!!
نظر بدین ممنون
ضمن اینکه طلاق اینا تو خانواده ما نیست اصلا نمیشه نمیتونم و شوهرم خودش خوبه تا وقتی این عفریته رو نمیبینه خیلی خوبیم اللن درحال حاضر قهرن باهم ولی خب پیاماش چند شب یکبار. ی موضوع جدید دعوا. درست میکنه الهی خیر نبینه