2777
2789
عنوان

برا یه پسر مریض حمد بخونید

363 بازدید | 51 پست

همسایمونه فکر کنم ۹ سالشه

سگ گازش گرفته الان اوضاعش وخیمه 

براش دعا کنید تک فرزنده 

عفونت رفته رو‌مغزش الان کسیو نمیشناسه 🥺

گفتن باید خونشو عوض کنن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چند روزه سگ گاز گرفته؟ کی دکتر بردن؟

یه ماه پیش تقریبا 

یه سگ‌ هار اومد چند نفرو با هم گاز گرفت 

واکسنشون زدن ولی این چون تو گوشش گاز زده عفونت کرده رفته مغزش 

2805
یه ماه پیش تقریبا یه سگ‌ هار اومد چند نفرو با هم گاز گرفت واکسنشون زدن ولی این چون تو گوشش گاز زده ع ...

خوندم. انشالله خدا شفا بده

هاری که نگرفته خدای نکرده؟

این همون سگ نگهبان توی مشهد بود که چند نفرو گاز گرفته بود؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
دوس داران سگ کجان ک میگن ما سگ‌و گربه مونو میشوریم تمیزه 😐😐😐😐

از این ولگردا بوده

همونایی که انجمن راه افتاده ازشون حمایت میشه

بهشون غذا میدن و دارن روز به روز بیشتر میشن

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

اگه هاری گرفته اخرش مجبورن بکشنش ان شاالله که درمان بشه

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

از این ولگردا بودههمونایی که انجمن راه افتاده ازشون حمایت میشهبهشون غذا میدن و دارن روز به روز بیشتر ...

اگه غذا بدن بهشون وواکسیناسونشون کنن عقیمشون کنن دولت مریضم نمیشه 

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

خوندم. انشالله خدا شفا بدههاری که نگرفته خدای نکرده؟این همون سگ نگهبان توی مشهد بود که چند نفرو گاز ...

میگن عفونته بعدش که واکسن زدن حالش خوب شد چند روز بعد چندروز اینطوری شد

نه عزیزم ما اهوازیم 

2809