2777
2789
عنوان

دلیل این همه تحقیر باز میخامش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 45 پست
عزیزم هرچی دختر از پسرای جماعت دوری کنه بدتر احساسی تر میشه ینی یدفعه که پسربیات تو زندگیش مثل کسی م ...

عزیزدلم سرگرمی نمیشه هر چقدر زرنگ باشی یکی از تو زرنگتر میاد که بتونه بهت صدمه بزنه مخصوص سد دفاعی آدم احساسی خیلی پایین تر از بقیه ست

لااقل تا وقتی اوکی نشد نره سراغ مردی

من نمیگم تا آخر عمر تنها باشه دنبال اسباب بازی و سرگرمی هم نباشه بلکه یک شریک عاطفی امن برای خودش بخواد

وای الهی دورت بگردم من یکیو میخام مثل تو تلنگر بده😂😭میشه درخاستو قبول کنی

ن عزیزم متاسفم

ی نامزد بد دل دارم ک نمیزاره با پرنده ماده حرف بزنم  

چه برسه به؟؟؟؟؟

این تازه خوب خوبش بود ک گیرم اومد 

لج کردم سر اولین همسرم  ی آدم بد انتخاب کردم  تا قیام قیامت حسرت گذاشتم تو قلب بچه هام  

دارن این دوتا بچه میسوزن از بی پدری از بی‌کسی  ب خاطر خودخواهی و نادانی من 

ک سر یک هوس  زندگیشون را خراب کردم 

الانم جبران میکنم  مث سگ صب تا شب کار میکنم  هزارتا عقده تو دلمه واس ی اشتباه ک ۱۵ سال پیش کردم 

پس تو نکن 

زمان ما حتی یک نفر نگفت بهم نکن 

همه همه گفتن خوبه بابا   درس نخون درس چیه  ول کن بزار کتک بزنه مرده و.......

الان ک داری میبینی و میشنوی و زمونه عوص شده  

پس تو نکن. اگ  یکم دلت لرزید  ی چاقو بردار بکن داخلش بزار بمیری  بهتر اینه ک روزی هزار بار بمیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هرچی دختر از پسرای جماعت دوری کنه بدتر احساسی تر میشه ینی یدفعه که پسربیات تو زندگیش مثل کسی م ...

وا 😐یعنی هی مدام از پسرای مختلف محبت بگیریم که تشنه ی محبت نباشیم؟دارک شد که

باید از ریشه بری درستش کنی ببینی‌اصلا چرا نیاز به محبت یه پسر داری

عزیزدلم سرگرمی نمیشه هر چقدر زرنگ باشی یکی از تو زرنگتر میاد که بتونه بهت صدمه بزنه مخصوص سد دفاعی آ ...

خب چیزی که حالشو بهتر کنه همونو انجام بده من ک کسیو مجبور نکردم اونقدر فهمیده هستم که بعد اون ینفری که دلمو شکست دیگه هیچوقت رابطه جدی احساسی نداشتم تفریح کردم بعدشم یکی پیداشد که باهمه فرق داشت و ازدواج کردیم 😁 اصنم پشیمون نیستم اونقد ساده نبودم سرگرمی خوبی بود تو چرا گارد گرفتی برام خو 

2804

وقتتو پر کن تنها نمون تو جمع باش سریال معمایی و حادثه ای یا طنز ببین از فاز احساسی بیا بیرون

نمازتو طول بده یه کم از خدا کمک بخواه 

بلاکش کن هرچی خاطره و آهنگ خاطره انگیز داری پاک کن

دوسه هفته ای حالت خوب میشه 

فقط و فقط وابستگیه و از بین میره

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

خب چیزی که حالشو بهتر کنه همونو انجام بده من ک کسیو مجبور نکردم اونقدر فهمیده هستم که بعد اون ینفری ...

گاردی نگرفتم

فقط گفتم پیشنهاد خوبی برای این دوستمون نیست

انشاالله همیشه شاد و خوشبخت باشی

وا 😐یعنی هی مدام از پسرای مختلف محبت بگیریم که تشنه ی محبت نباشیم؟دارک شد کهباید از ریشه بری درستش ...

وای من بد توضیح میدم یا شما کجکی منظورمو میگیرید؟ 

من مگه گفتم برید با پسرای مختلف چرا اینطور حرف میزنید دارم میگم ساده نباشیم که تا کسی برسه بد آویزونش شیم 

وای من بد توضیح میدم یا شما کجکی منظورمو میگیرید؟ من مگه گفتم برید با پسرای مختلف چرا اینطور حرف میز ...

عزیزم خب شما گفتی رفیق پسر داشته باش 😅بله خب ادم نباید ساده باشه

عزیزم خب شما گفتی رفیق پسر داشته باش 😅بله خب ادم نباید ساده باشه

خب ببین بستگی داره رفیق تو ذهنت چجوری حساب میات؟ مثلا من یه رفیق داشتم اصن انگار برادر بود برام مدام برام آهنگ متن شعر میفرستاد و توکافه میدیدمش هدیه برام میورد اصن هیچ قصدی نداشت ها من از ۱۵سالگی شناختمش تا ۲۱سالگی هیچوقت نظربد بهم نمیداد نه من نه اون هیچوقت نذاشت حس کنم بهم نظرداره ولی بعضی رفیق پسر بعدش هیز درمیان به طرف دست میزنن بعدمیگن قصدی نداشتم یا کلا یجوری ان بیس چاری پیله و هی زنگ پیام 😐 من ک نگفتم اینطور 

چیکار کنم وابسته نباشم

منم اینجوریم خیلی بده ادم خودش اذیت میشه بنظرم بیشتر خودتو مشغول کن ب کار هرچی ک علاقه داری منم همین کارو کردم خیلی بیش از حد ب نامزدم وابستم و من ادمیم ک حرف میزنم و اون قهر میکنه و حرف نمیزنه یه وقتایی ک اتفاقی پیش بیاد و چون وابستشم خیلی اذیت میشم یه مدته خودمو مشغول میکنم بهتره حالم

خب ببین بستگی داره رفیق تو ذهنت چجوری حساب میات؟ مثلا من یه رفیق داشتم اصن انگار برادر بود برام مدام ...

مطمئنی شماهم براش خواهر بودی 

و اینکه خب یک‌در صد پیش میاد که پسر اینطوری باشه 

2809