2777
2789
عنوان

برا یه پسر مریض حمد بخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 51 پست
اگه غذا بدن بهشون وواکسیناسونشون کنن عقیمشون کنن دولت مریضم نمیشه

نمیکنه گلم معلومه که اهمیت نمیدن

سگ که حیوان بی زبون هست

حتی به فکر بی سرپناها و کارتن خوابا هم نیستن

چی درسته و سرجاش که این باشه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دور از جونش که هاری بگیرهواکسن زده. الان انگار عفونت کرده

اگه کسیو نمیشناسه علائم هاری رو داره خدا کنه درمان بشه

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

دور از جونش که هاری بگیرهواکسن زده. الان انگار عفونت کرده

۳ جا گازش زده دستش و گوشش و پاش 

تو دستش واکسن زدن 

ولی میگن فراموشیش بخاطر عفونته که رفته رو مغزش 

الان باید خونشو عوض کنن 

2804
توشهر ما عقیمشون کردن بعضیاشونم بردن پناهگاه بعضیاشونم میکشن

گربه قابل تحمله ولی سگ ادم چجوری از خودش دفاع کنه 

ترسناکه

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
اخه میگه کسیو نمیشناسه از علائم هاریه بچه رو میم چون اگه خدایی نکرده هاری بگیره همه رو گاز میگیره نم ...

وای این چی بود من خوندم

وای خدای من😑😑

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
وای خدا چقدر دردناکه دیدن چنین صحنه هایی

تونت فیلمش هست

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

اگه کسیو نمیشناسه علائم هاری رو داره خدا کنه درمان بشه

جا گازش زده دستش و گوشش و پاش 

تو دستش واکسن زدن 

ولی میگن فراموشیش بخاطر عفونته که رفته رو مغزش 

الان باید خونشو عوض کنن

فک نکنم همچین هزینه ای کنن.مردم نباید غذا بدن که ذات ولد نکنن وقتی غذا پیدا نکنن حمله نکنن خیلی دلسو ...

زادو ولد 

گوشیم اصلاح کرده😑

جا گازش زده دستش و گوشش و پاش تو دستش واکسن زدن ولی میگن فراموشیش بخاطر عفونته که رفته رو مغزش الان ...

طفلی خدا شفاش بده انشالله

جا گازش زده دستش و گوشش و پاش تو دستش واکسن زدن ولی میگن فراموشیش بخاطر عفونته که رفته رو مغزش الان ...

ان شاالله که درمان بشن طفلک مادر بچه چی میکشه الان

2809