2777
2789
عنوان

فقط متاهلا بیان فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 58 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم خاصیت اندام خانم ها (نمیتونم واضح بگم) جوریه که با سایز مرد شکل میگیره

اگه اولین نفری هست که باهاش رابطه داری و فقط با همون طرف رابطه داری سایزش اصلا مهم نیست 

شما مشکلتون چیز دیگه ای هست

2804
میگم ممکنه حدسی بگه . ز

ن دیگ قبل ازدواج شاید اما بعدش با چشم هم قابل اندازه گیریه اصن

متاهل شدی میفهمی الان هرچقدم بگیم تو کتت نمیره

خانومِ آقایِ مَمَد😁👩‍❤️‍👨{آقایون به هیچ عنوان درخواست دوستی ندن چون قبول نمیکنم🚫}(او قندِ روزهای تلخ من است💍)
ربطش ب اینه ک اونایی ک دوستن راجب این‌چیزها قبل ازدواج راحت حرف میزنن تو ازدواج سنتی آدم روش نمیشه ب ...

ما دوست بودیم عزیزم اما این موردو فقط شب عروسی عملی‌دیدم😂

خانومِ آقایِ مَمَد😁👩‍❤️‍👨{آقایون به هیچ عنوان درخواست دوستی ندن چون قبول نمیکنم🚫}(او قندِ روزهای تلخ من است💍)
ربطش ب اینه ک اونایی ک دوستن راجب این‌چیزها قبل ازدواج راحت حرف میزنن تو ازدواج سنتی آدم روش نمیشه ب ...

ربطی نداره دیدی که اسی دوست بوده چیزی نپرسیدن من سنتی بودم ته‌ همه چیزو قبلش دراوردم

ن دیگ قبل ازدواج شاید اما بعدش با چشم هم قابل اندازه گیریه اصنمتاهل شدی میفهمی الان هرچقدم بگیم تو ک ...

بابا متاهلم ولی نه حساب کتاب کتاب ذهنی میتونی انجام بدم نه انداره گیری ذهنی .ریاضی ام یکم ضعیفه خیلی چیزا و با انگشت میشمارم بجا اینکه ذهنی حساب کنم.

عزیزم خاصیت اندام خانم ها (نمیتونم واضح بگم) جوریه که با سایز مرد شکل میگیرهاگه اولین نفری هست که با ...

اره اولین نفره ولی من اولاش مشکل ندارم وقتی یکم واژن روان بشه کلا دیگه حس نمیکنم‌چیزی

2809