2777
2789
عنوان

همیشه میگن مشکلاتتو به شوهرت نگو

| مشاهده متن کامل بحث + 1178 بازدید | 105 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زمان مجردی خیلی احساس تنهایی میکردم الان ک ازدواج کردم خیلی تنهاتر شدم

مرد نه ب درده درد و دل میخوره نه ظرفیتشو داره نه درک و فهمی داره مرد قصدش از ازدواج اینه که یکی باشه واسش کلفتی کنه و شبا نیاز جنسی شو برآورده کنه و در آخر کلا آدم حسابش نکنه

2805

بهتره آدم نگه حتی اگه بهترین شوهر یا خواهر یا دوست هم باشه موقع عصبانیت حرفایی میزنه که نباید میزد 

خود ماها هم همینطوریم وقتی عصبی میشه آدم کنترلی رو حرفاش نداره

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
واقعا؟ یعنی اکثر مردا باهاشوت درد و دل کنی مشکلات خانوادگیتو بگی برات دل میسوزونن و هیچوقت به روت نم ...

نه پارتنر من اصلا اینطوری نیست

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓
واقعا؟ یعنی اکثر مردا باهاشوت درد و دل کنی مشکلات خانوادگیتو بگی برات دل میسوزونن و هیچوقت به روت نم ...

من تا بدترین تروماهای زندگیم حتی اینکه یکی از بستگانم بهم دست زد رو ب شوهرم گفتم

چ معنی میده ب روم بیاره

میشه لبخند بزنی؟
اره اينم هست ولي معمولا خانما كمتر حرف گنده ميزنن تو اين موارد احساس همدلي و رازداري بيشتري دارنمگه ...

حتما لازم نیست از همسر ضربه خورد کافیه با خواهر و مادر همسر بگو مگو کنن بعد همی چی رو میریزن وسط .آقایون هم قطعا وقتی زندگی گل وبلبله که نمیگن بالاخره چیزی خلاف میلشون پیش میاد چه به حق چه ناحق .البته من مدافع آقایون نیستم ولی خب تعصب جنسیتی ندارم من میگم فرای جنسیت این بستگی به تربیت افراد داره 

نه اینطوری نیست پس به کی بگی من که  حتی در مورد خانواده خودم با شوهرم صحبت می‌کنم یکی دو بار البته تو دعوا به روم آورد ولی بهش گفتم، گفتم من که غریبم کسی رو ندارم که باهاش صحبت کنم درد و دل کنم اگه صحبتی در مورد خانواده میکنم الان دیگه مثل یه مشاوره برام باهاش راحت خداروشکر صحبت میکنم

مخالفم من هربار ناراحتی یامشکلی برام پیش بیاد همسرم راهنماییم میکنه حالمو خوب میکنه کمکم میکنه ۱۳ساله ازدواج کردم هیچوقت هم نزده تو روم یامنت نزاشته همیشه دلگرمی بهم میده  خیلی خیلی کمکم میکنه خداییش 

اره درست گفتی 

اما من که دست خودم نیست همه چیو باید بگم به شوهرم نمیتونم تو خودم نگه دارم ی سری چیزارو 

ولی بازم احترام مامان بابامو داره و هیچوقت جوری نبوده بخواد تحقیرم کنه 

شاید ناراحت بوده به روم اورده ولی نه اونجور که بخوام تحقییر بشم

روزای خوب توی راه😎✌🏻

2809