2777
2789
عنوان

عاقا یک کاری کنید من بهش برسم

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 83 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ادما از دور قشنگن باور کن باور کن باور کن من ۳۳ ام بچه بودم همسن تو بودم ب شدت ازدواجی  بودم و الان فهمیدم ادما از دور قشنگن مهربونن مرد زندگی ان 🙂پاش بیفته میشن بدترین ادم ادم خوب هم دیدم ولی ادم بد زیاد دیدم

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

ادما از دور قشنگن باور کن باور کن باور کن من ۳۳ ام بچه بودم همسن تو بودم ب شدت ازدواجی بودم و الان ...

چیمدونم من خوب تا حالا تجربه نکردم و با کسی نبودم 

دوست دارم این حس رو تجربه کنم بخصوص این خیلی خیلی ب چشمم اومده خیلی خیلی خوب میاد شاید حسم اشتباه باشه ولی معلوم نیست باز این حس رو ب کسی میتونم تجربه کنم یا نه :(

یک آشنا دوره ، شاید سالی یک دو بار ببینمش ولی فاصلمون دو سه محله بیشتر نیست ولی الکی نمیتونم بهش سر ...

منم ی دورانی از یکی خوشم میومد

دقیقا شرایط تورو داشتم یهو میدیدم قفل شده روم و نگاهم می‌کنه و اینا 

هنوزم بعد چند سال ازش خوشم میاد 

ولی هفته پیش از دختر خالم خاستگاری کرد 😐😂