2777
2789
عنوان

من معتقدم تو ازدواج باید پامون رو به اندازه گلیم مون دراز کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 70 پست
به نظر من آرامش دو نفر کنار هم مهمه حالا مطلقه بودن یا مجرد بودن و همه اینا بجای خود اگر ما یاد بگیر ...

درسته ولی بالاخره مشکلات از تفاوت ها سرچشمه میگیره گاهی

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی  به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی  یا قرار بود بهش نرسی  خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

درسته ولی بالاخره مشکلات از تفاوت ها سرچشمه میگیره گاهی

خب این مشکلات تو همه زندگیت هست 

چه تضمینی هست که یه مجرد و یه مجرد بدون مشکل باشن 

یا دو هم سن و.... دو پزشک و دو ثروتمند و... 

هر چقدر هم هم کفو باشی باز زندگی مشکل داره

تو ساغر عشقی❤بال و پر عشقی❤یک گوشه پیدا نشده توی بهشتی❤رسوای زمانم❤ افتاده به جانم❤عشق توئه عاشق کش شیرین زبانم❤ دلتنگ توام یار❤ در چنگ توام یار ❤ مجنون قسم خورده دلتنگ توام یار❤تو روح و روانی آرامش جانی❤عاشق تر از آنم که بگویم که بدانی❤تو ❤👨‍💼Ⓜ️❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب این مشکلات تو همه زندگیت هست چه تضمینی هست که یه مجرد و یه مجرد بدون مشکل باشن یا دو هم سن و.... ...

وقتی یه فرد هم کفو اینقدر مشکل داره وای به حال کسی که هم کفو هم نیست 

نمیدونم این طرز فکر میکنه حالا به غیر از مشکلات به نظرم همه چی اولش قشنگه 

مثلا حس کسی که ازدواج اولشه با کسی که ازدواج دوم سومشه یکی نیس 

من اولینارو دوس دارم 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی  به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی  یا قرار بود بهش نرسی  خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

خب این مشکلات تو همه زندگیت هست چه تضمینی هست که یه مجرد و یه مجرد بدون مشکل باشن یا دو هم سن و.... ...

منه *

اشتباه شد 

2804
اون روز یکی از فامیل هام پیر مجرد با مطلقه ۳تا بچه داره ازدواج کرد بخدا جا خوردم

😐چرا جوونی رو ول کرده سر پیری به فکر افتاده

وقتی یه فرد هم کفو اینقدر مشکل داره وای به حال کسی که هم کفو هم نیست نمیدونم این طرز فکر میکنه حالا ...

درسته و نظرت محترمه عزیزم 

ولی رابطه ها رو در قید و بند نذاریم بهتره 

خیلی ازدواج ها بخاطر همین مسائل شکست میخورن 

دخالت خانواده ها و حرف مردم

2 نفر باید خودشون تصمیم بگیرن 

البته موارد و روابط خاص منظورم نیست 

تو ساغر عشقی❤بال و پر عشقی❤یک گوشه پیدا نشده توی بهشتی❤رسوای زمانم❤ افتاده به جانم❤عشق توئه عاشق کش شیرین زبانم❤ دلتنگ توام یار❤ در چنگ توام یار ❤ مجنون قسم خورده دلتنگ توام یار❤تو روح و روانی آرامش جانی❤عاشق تر از آنم که بگویم که بدانی❤تو ❤👨‍💼Ⓜ️❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

نمبشه یه نسخرو برا همه پیچید،من پامو اندازه گلیمم دراز نکردم و با مردی که اختلاف طبقاتی داشتیم ازدواج کردم از نتیجه ام راضی ام

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
درسته و نظرت محترمه عزیزم ولی رابطه ها رو در قید و بند نذاریم بهتره خیلی ازدواج ها بخاطر همین مسائل ...

اره خب بالاخره هر کسی انتخاب و اختیارش دست خودشه 

من از دید خودم گفتم 

😐چرا جوونی رو ول کرده سر پیری به فکر افتاده

والله چی بگم خانم وضعش توپ آرایشگر خونه ومغازه و ماشین داره پسر هم خودش توشرکت کار می‌کنه ولی تعجب کردم چجوری شد ازدواج کرد

نمبشه یه نسخرو برا همه پیچید،من پامو اندازه گلیمم دراز نکردم و با مردی که اختلاف طبقاتی داشتیم ازدوا ...

اختلاف طبقاتی یعنی ایشون پولدار بود؟؟ 

فعلا بیوه ها اونایی ک بچه دارن از مجردا و باکره ها بیشتر خواستگار دارن ایش

وا شاید طرف خانواده و شخصیت خوبی داره چون بیوس نباید خواستگار داشته باشه؟زورش چرا به شما اومده

2809