درود...با حقوق 12 و اسنپ و نظافت اپارتمان بزور به 15 میرسیم ؟شرمنده خانواده و خودمم 4ماهه گوشت قرمز نخریدیم ... بنظرتون چطور زندگی شادی داشته باشیم با این حقوق کم و ماهی 3 اجاره
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خانومتونم اگه از آرایشگری خوشش نمیاد از این کارهای تو خونه انجام بده
یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد. -پناه.
همسر من نظامی هیچوقت خونه نیست تعطیلی نداره با جونش بازی میکنه وسط دزد و خلافکار و قاچاقچی و... ماهی ۱۳ میگیره ماهی ۱۰ تومن قسط میدیم با بچه کوچیک. پدرم کارگر ماهی ۱۲ میگیره پنج نفر با دوتا جوان بیکار. خواستم بگم تنها نیستید
نه ما که خیلی دوست داریم همیشه تو وعده غذاییمون هست چون بسیار مفیده
چرخ مرده رو هم ترکیبی بوقلمون و گوسفندی یا شتر مرغ و گوسفندی برمیدارم بخاطر خاصیت سرشار شتر مرغ و بوقلمون و اینکه کلسترولشون کمه
بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
کاش شوهر منم شعور تورو داشت اونم درامدش ۱۲ تومنه ولی همش سرمون منت میذاره ۶ تومنش میره پای قسطاش ن لباسی ن چیزی فقط بفکر خودش و گوشی مخفیشه تو این شرایط ی لحظه هم از گند کاریاش دست برنمیداره دلم برا خودم و دخترام میسوزه
برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊