درود...با حقوق 12 و اسنپ و نظافت اپارتمان بزور به 15 میرسیم ؟شرمنده خانواده و خودمم 4ماهه گوشت قرمز نخریدیم ... بنظرتون چطور زندگی شادی داشته باشیم با این حقوق کم و ماهی 3 اجاره
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
متاسفانه تا دیر وقت تو نی نی سایته، ک یک سایت زنونه هست میچرخه و پست میزاره.بجای این کارا برو دنبال ...
خواهر و هم وطن محترم من موقعی که اداره شیفت هستم میام اینجا چون دسترسی به دیگر سایت ها ندارم فقط ایرنا و دوسه تا سایت که یکیش نی نی هست ضمنا بعضی خانوما شاید روانشناس یا تجربه داشته باشن کلا واسه هم فکری بهترین سایته ایرانه
ددی سایت هم هست با همجنسای خودت میتونی راجع ب کارو بار و مسائل دیگه بحث کنی،بیشتر همو درک میکنین.
بخدا گوشیم معمولیه فعلا ...کامپیوتر اداره هم فقط نینی سایت و ایرنا و دو سه تای دیگه باز میکنه کاش گوشی داشتم ددی سایتم میرفتم با گوشی خانومم عضو ددی سایت هم شدم اما خیلی قاتی پاتیه کارکردن تو نی نی سایت خیلی راحت تره .