2777
2789
عنوان

من با حقوق 12میلیونی شرمنده خانوادمم

| مشاهده متن کامل بحث + 17944 بازدید | 445 پست
احسنت ب شما...متاسفانه غیر از استاتر خانومایی ک ب همجنس خودشون(خانوم استاتر)هم ایراد گرفتن،واسم غیر ...

سلام منظور از اینکه لایک میشید میاید این تاپیک چیهست؟من تازه واردم چطر میشه لایک بشه تاپیکی و بعدش بیان؟

خب الان این تایم که از سرکار اومدین تشریف ببرین اسنپ محاله زیر ی تومن بیابن خونه متوسل شدین ب نی نی ...

متاسفانه تا دیر وقت تو نی نی سایته، ک یک سایت زنونه هست میچرخه و پست میزاره.

بجای این کارا برو دنبال شغل دوم.یا باخانومت وقت بزار،ک روحیه بگیره و بهت روحیه بده.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام منظور از اینکه لایک میشید میاید این تاپیک چیهست؟من تازه واردم چطر میشه لایک بشه تاپیکی و بعدش ب ...

چرا منو ریپلای کردی اشتباهی؟من این پست رو تایپ نکردم.

منظور اون کاربر این بود که لایکم کردن پستیهایی ک گذاشتم تو تاپیک شما تو اعلان دیدم دوباره برگشتم ب تاپیک شما و این پست شما رو دیدم.

متاسفانه تا دیر وقت تو نی نی سایته، ک یک سایت زنونه هست میچرخه و پست میزاره.بجای این کارا برو دنبال ...

خواهر و هم وطن محترم من موقعی که اداره شیفت هستم میام اینجا چون دسترسی به دیگر سایت ها ندارم فقط ایرنا و دوسه تا سایت که  یکیش نی نی هست ضمنا بعضی خانوما شاید روانشناس یا تجربه داشته باشن کلا واسه هم فکری بهترین سایته ایرانه

2805
خواهر و هم وطن محترم من موقعی که اداره شیفت هستم میام اینجا چون دسترسی به دیگر سایت ها ندارم فقط ایر ...

ددی سایت هم هست با همجنسای خودت میتونی راجع ب کارو بار و مسائل دیگه بحث کنی،بیشتر همو درک میکنین.

ددی سایت هم هست با همجنسای خودت میتونی راجع ب کارو بار و مسائل دیگه بحث کنی،بیشتر همو درک میکنین.

بخدا گوشیم معمولیه  فعلا ...کامپیوتر اداره هم فقط نینی سایت و ایرنا و دو سه تای دیگه باز میکنه کاش گوشی داشتم ددی سایتم میرفتم با گوشی خانومم عضو ددی سایت هم شدم اما خیلی قاتی پاتیه کارکردن تو نی نی سایت خیلی راحت تره .