2777
2789
عنوان

من با حقوق 12میلیونی شرمنده خانوادمم

| مشاهده متن کامل بحث + 17953 بازدید | 445 پست
من یکسر دارم لایک میشم و برمیگردم به این تاپیکدیدم گفتین خانمم از لحاظ احساسی ساپورتم نمیکنهشما خودت ...

اومدم بگم که شما قبل از من زحمت تایپ رو کشیدین 

نظر منم همینه جناب 

همسرتون محبت بلد نیست خرج کنه؟ نمیتونه احساساتشو بیان کنه؟ خب شما بهش یاد بدید 

۳ بار که شما بگید دوستت دارم مطمئن باشید یک بارشم ایشون میگن 

طوری با همسرتون رفتار کنید که دوست دارید ایشون با شما همین رفتار رو داشته باشن

من یکسر دارم لایک میشم و برمیگردم به این تاپیکدیدم گفتین خانمم از لحاظ احساسی ساپورتم نمیکنهشما خودت ...

تا یکسال حق

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی سخته منم چند شب پیش دیدم شوهرم به یه آگهی پخش تراکت پیام داده که بره کار کنه انقد اعصابم خورد ش ...

چقد خوبه که میفمهمیش و براش ناراحتی 

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
2805

گوشت بوقلمون کیلو 175 پنج کیلو بخر با یک کیلو گوشت شتر و و یک کیلو گوشت گوسفند چرخ کن حدود دو میلیون میشه ی ماه می‌ره مقوی هم هست سه تومن هم اجاره خونه میشه پنج تومن میمونه ده تومن اونم می‌ره برا بنزین. و دکتری و پوشاک و بقیه خورد خوراک و هیچ پس اندازی نمی‌مونه 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
چقد خوبه که میفمهمیش و براش ناراحتی

خیلی اعصابم خورد شده بخدا 

خودم آنلاین شاپ دارم ولی کسی خرید نمیکنه عضو نمیشه  اونم از یه طرف

نمیتونم کمک حالش باشم

البته میرم سر کارش کمک میکنم ولی مالی هیچی به هیچی

قسم به حقارت واژه و شکوه سکوت،که گاهی شرح حال آدمی ممکن نیست...ممنون میشم عضو کانال پوشاکم در روبیکا بشین ✨ممنون pooshak__helen 

6 ساله میره ارایشگاه اما میگه علاقه ندارم مغازه باز کنم فقط بند میندازه ...اینم از شانس ماست

باز کردن ارایشگاه میلیون میلیون سرمایه میخواد اصلا منطقی نیست

بره یه مهارت تخصصی ارایشگری یاد بگیره همون ارایشگاهی که الان هست پورسانتی کار کنه

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
عزیزم برای چرخ کرده برو بده نصف سینه بوقلمون با نیم کیلو گوسالع چرخ کنن کلا میشه ۸۰۰ تومن برای دوماه ...

بوقلمون خیلی بدمزه ست

خیلی سخته منم چند شب پیش دیدم شوهرم به یه آگهی پخش تراکت پیام داده که بره کار کنه انقد اعصابم خورد ش ...

چه کاری داره الان

خب شما زرنگی خانوم بنده میگه مردای دیگه چطور درامدشونو میبرن بالا

حرف حق میزنه بالاخره درامد شماهم جوری نیست که بخواین از خانمتون ایراد بگیرین که چرا فلانه بهمانه

در ضمن کارمند مگه زیر ۱۷,۱۸ تومن ممکنه؟

ماچی بگیم با3تا بچه شیر به شیر با حقوق 11تومنالبته خدارو شکر دستمون جلوی کسی دراز نیس..

مگه میشه ۱۱ تومن سه تا بچه؟

خدا کمکتون کنه

خونه و ماشین دارین؟

نه روحیه میده نه درامد من کار نمیخام کاش میتونست روحیه بده بهم متاسفانه اخلاق من احساسیه و دارم زجر ...

انتظار نداشته باش با زندگی که براش ساختی روحیه بده بهت

زنی که نه میتونه چیزی برای خودش بخره نه تفریحی داره نه امیدی نه حتی خونه ای، توقعی هم ازش نمیره 

ولی من اگه جای خانمتون بودم که تقریبا هستم میرفتم سرکار حتما، من خودم مدت ها درگیر بودم و افسرده ولی بالاخره اشتباهمو قبول کردم که همون اولم نباید به ادمی با این درامد بله میگفتم و در این زمینه ساده انگاری کردم 

خودم دارم کار میکنم حداقل نیازای خودمو دربیارم بچه مو تامین کنم،بچه م حداقل تو حسرت بزرگ نشه

خیلی بسازه اما کاش بجای اون میتونست روحیه بده ...مشکل از خود منه که عقده ای شدم و احساسیم اما میتونس ...

انتظار داری چی بهت بگه دقیقا؟

بگه درست میشه همه چی تو میتونی؟

یا نگران نباش مهم نیست گوشت نداریم ؟

یا چه میدونم مهم نیست سرسال چه قدر میاد رو اجاره؟

چی بگه که اروم شی و واقعی باشه

2809