بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببرش چشم پزشک پسر من چشماش باز نمیشد ۴ماهگی بردمش چشم پزشکی قطره باکتی ماید و پماد داد یهفته ای خوب شد چشماش
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
عزیزم من بچم اینطوری بود مادرشوهرم گفت برای سرماست اینطوری میشه
مثلا جای گرمی خوابیده میاد تو سرما اینطوریه یا اینکه کلا جاش سرده
سعی کن بغل دیوار نخوابونیش
«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی میگم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، میفهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال میکنه. پس اینقدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یهکم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو میتونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!»
عزیزم کلاه نوزادی سرش کن یکم پنبه اندازه کف دست بزار گرم شه بزار دقیقا روی سرش همونجایی که دیرتر سفت میشه بعد تولد... بقول ما میگیم شیردون. اون یخ کنه چشم بچه زیاد قی میکنه و دورش قرمز میشه... صبحا هم تو یه نعلبکی چای بریر با پنبه تمیز دور چشمش رو تمیز کن چند بار.
🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
عزیزم قسمت سرش که نرم هست پنبه بزار بعد کلاه خوب میشه
دخمل من که نی نی بود قی زیاد میکرد به حرف قدیمی ها گوش کردم اینکار رو انجام دادم خوب شد ، سرش سرما خورده ، چند وقت بزار سرش خوب شد بردار ، فقط موقع حمام بردار از سرش
خدایا شکرت واسه هدیه آسمونی که بهم دادی (دخملم درسا)قدیمی تر از ۹۷
دختر من اینجوری بود حتی تا شیش هفت ماهگیش ادامه داشت قطره اینا دکتر نوشته بود استفاده میکردم و با پنبه کثیفی ها رو تمیز میکردم وای خیلی بد بود اعصابم بهم میریخت