2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر

311 بازدید | 14 پست

سلام مامان های عزیز 

من دخترم ۸ سالشه دکتر برای جلوگیری بلوغ زودرس براش آمپول تجویز کرده میشه لطفا تجربه ای در این زمینه دارین بگین چون میترسم آمپول بزنم جلوی رشد قدش هم گرفته بشه و اینکه اگه قرار شد آمپول بزنم آمپول دیفرلین خارجی بزنم یا ایرانی؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

اگه آمپول نزنی جلوی رشد قدش گرفته میشه

در مورد نوعش هم با خود پزشکش مشورت کن عکس دارو رو بگیر بهش نشون بده بگو کدومو بگیرم

هیچ کس مطمئن تر از پزشکی نیست که واسه سلامت و رشد بچه تون بهش دارو داده

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

با این آمپول جلوی رشد قدی گرفته نمیشه 

جلوی بلوغ زود رس گرفته میشه و همزمان بهش مکمل و رژیم غذایی خاص و ورزش توصیه میشه تا توی زمان اضافه ای  که بواسطه ی این آمپول داره میخره ، بتونه حسابی قد بکشه 

چون اگه دچار  بلوغ بشن ، صفحات رشد شروع به بسته شدن میکنه و پس از بسته شدن دیگه رشد نمیکنه 

اگه مطمین نیستی به پزشک دیگه ای هم مراجعه کن و تا زمان رو از دست ندادین زودتر بهترین تصمیم رو بگیرید و اقدام کنید 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
با این آمپول جلوی رشد قدی گرفته نمیشه جلوی بلوغ زود رس گرفته میشه و همزمان بهش مکمل و رژیم غذایی خاص ...

ممنونم

راستش ۳ تا دکتر رفتم هرسه تا گفتن آمپول ولی خیلی میترسم روی قدش هم تاثیر بزاره چون الان قدش ۱۲۸ سانت هست 

ممنونمراستش ۳ تا دکتر رفتم هرسه تا گفتن آمپول ولی خیلی میترسم روی قدش هم تاثیر بزاره چون الان قدش ۱۲ ...

اگه نزنی و بلوغش شروع بشه متاسفانه دیگه خیلی رشد نمیکنه 

این آمپول بلوغ رو عقب میندازه تا استخوان ها بتونن زمان بیشتری برای رشد داشتن باشن ،  پس تعلل نکن

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
2809