عزیزم قسمت سرش که نرم هست پنبه بزار بعد کلاه خوب میشه دخمل من که نی نی بود قی زیاد میکرد به حرف قدی ...
دختر من ربطی به سرما نداشت توی اتاق عمل پرستار گفت دست الوده به چشمش خورده یا از شکم خودت عفونت و آورده چون دادنش بغلم گوشه چشمش عفونت داشت و ادامه داشت تا هفت ماهگی.هرروز باید آروم گوشه چشمشو ماساژ بدی استارتر بادستای خیلی تمیز
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
واینکه متخصص اطفال بهم گفت مبادا چایی و ات اشغال بریزی توی چشم بچه که فقط کارو خراب میکنی.ماساژ دورانی با نوک انگشتات باید بدی تا مجرا باز بشه تاکید میکنم دستاتو بشوری
اره از همون اول پماد و قطره دکتر داده ولی برمیگرده پماد و قطره فقط قی رو خوب میکنه مجراشو باز نمیکنه
خب پمادو قطره اش چیه ب پسر من متخصص اطفال ۳ ۴ مدل قطره داد تا قطع میکردم باز برمیگشت ولی اینا سر یهفته خوبش کردن بعلاوه ماساژ چشمی بزن گوگل هروز وقت کردی در حد یدقه با دست چرب انجام بده
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
مجرای اشکی چشمش بسته ست ی چشمشباز شده یکیش باز نشده
اوه من فکر کردم کمه که
ببرش دکتر
«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی میگم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، میفهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال میکنه. پس اینقدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یهکم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو میتونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!»