2777
2789
کارمندای بانک حقوقشون اندازه معلماست تقریبا نمیدونم چرا فکر میکنین پولدارنالبته ساعت کاریشونم کمه

بابام خیلی بیشتر از مامانم حقوق میگیره با اینکه مامانم مدیره و دکتری داره رتبه بندیش بالاست

تاپیکات همشون راجب رل پزشکه ساییدی😂

نه دیگه تهمت نزن الان شیفت زده رو کارمند بانک😐

چرا نمیذارین جوونامون سروسامون بگیرن؟😅

یه تاجی💙💙💙💙 سر جدتون نکنین تیمای بی ستاره رو با ما قیاس😂😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کارمندای بانک حقوقشون اندازه معلماست تقریبا نمیدونم چرا فکر میکنین پولدارنالبته ساعت کاریشونم کمه

حقوق شون شاید کم باشه اما مزایا هایی دارن که هیچ کارمندی نداره

2805
نه دیگه تهمت نزن الان شیفت زده رو کارمند بانک😐چرا نمیذارین جوونامون سروسامون بگیرن؟😅

پشمام ریخت یه دیقه زدم رو کاربرش از صفحه اول تا اخر رل پزشک بود 😂🤣 یعنی ندید پدید در حد هزار

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن
میدونم فقط میخوام ی کم ازش بکنم😂🤦‍♀️البته شوخی میکنماااا عرضشو ندارم😂

همیشه اینا که ادعا دارن منجمله خودم حرف بیخود زیاد میزنن😅

برعکس بترس از اون مارموذای ساکت🤣

من سه ماهه باردار بودم رفتم بانک با مامانم. طرف گفت سیستم قطع این فرم و پر کن بهت پیام میدم. اومدم خونه بهم پیام داده شما رو قبلا جایی دیدم اشنایی فلانی😂😂😂 به مامانم با خنده میگفتم کاش حداقل تو بانکی بود که قسط میدم

جدی؟😂😂😑ب نظرم براش مهم بود که ببینه مجردم یا متاهل زل زده بود ب دست چپم

نه بابا ضایعس😅

بزار ۲ روز دیگه برو این بار بادقت بیشتری واکاویش کن تونستی عکسشم یواشکی بگیر بیا واست کالبدشکافیش کنیم😂

همه گفتنبارها هم برای خودم اتفاق افتاده

ولا من شوهرم و کل برادر ها و عموهاش و ۹۹ درصد اقوامش کارمند بانک هستن تمام دوستان مون هم کارمند بانک هستن یه مورد ندیدم

اونی هم که گفته کرم از خودش بوده

وگرنه خوب و بد همه جا هست

از کجا تشخیص دادی مجرده؟😬 ولی خداییش منم کارمند بانک دوس دارم شغل باکلاسیه

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.
من سه ماهه باردار بودم رفتم بانک با مامانم. طرف گفت سیستم قطع این فرم و پر کن بهت پیام میدم. اومدم خ ...

بیشورررر عبضی🤣🤣

2809