2777
2789
ولا من شوهرم و کل برادر ها و عموهاش و ۹۹ درصد اقوامش کارمند بانک هستن تمام دوستان مون هم کارمند بانک ...

یه مشت بچه مچه کارآموز ریختن تو این بانک ها  چشمشون ب چهار تا ک میفته هول میشن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به عنوان دختر یه کارمند بانک تکذیبببب میکنم

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
2803
یه بار یه کارمند بانک بهم چشمک زده بود چند روز بعد دیدم بچه بغل با زن عنترش داشتن راه میرفتن اصلا ...

لاشیییی😂😂😂

یادم باشه من بعد تنها بانک نرم،😅

یه تاجی💙💙💙💙 سر جدتون نکنین تیمای بی ستاره رو با ما قیاس😂😂

ولا من شوهرم و کل برادر ها و عموهاش و ۹۹ درصد اقوامش کارمند بانک هستن تمام دوستان مون هم کارمند بانک ...

بعدم ببخشیدا ولی مگه قراره اگر موردی هم بود شوهر یا قوام شوهرتون بیان برا شما تعریف کنند؟؟؟

وام یک میلیاردی میگیرن بدون سود...‌پول پارو میکنن

والا اینارو کی به شماها میگه من نمیدونم😐😂

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
کارمندای بانک حقوقشون اندازه معلماست تقریبا نمیدونم چرا فکر میکنین پولدارنالبته ساعت کاریشونم کمه

مزایا زیاد دارن وامای خوب بهشون میدن بعد حقوقشونم اندازه معلم نیسا کلا پرستیژی که کارمند بانک داره کجا معلم داره اخه

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.
پشمام ریخت یه دیقه زدم رو کاربرش از صفحه اول تا اخر رل پزشک بود 😂🤣 یعنی ندید پدید در حد هزار

مته به خشخاش نزار 

بزار شوهرش بدیم بره🙃

همین کارمند بانکه از نظر من خوبه😅

من سه ماهه باردار بودم رفتم بانک با مامانم. طرف گفت سیستم قطع این فرم و پر کن بهت پیام میدم. اومدم خ ...

😂😂😂یه بار بانک  رفته بودم با مامانم بعد کارت ملی خواست دادم گفت خودت هستی  چرا عکس کارت ملی با خودت فرق داره 😂😂😂  دیگه  ادامه ندادم‌ اگه ادامه میدادم میگفت  الان خوشگلی😐😂 عکس کارت ملیم بد افتاده بودم 😂

خدا در همین نزدیکی ست
میشه بیشتر توضیح بدی؟

دیگه توضیح نداره کارمنده لاشی بوده 

یکی از رفیقام کارمند بانک سپه هست مسعول تسهیلات خدایی به بهانه وام دادن با صد تا از همین خانما دوست شده هر کدومشم پا نده یه گیر الکی تو پرونده وامش بهش میده و کنسل

پاییز را دیدی... انهایی که رنگ عوض کردند سقوط کردند

مزایا زیاد دارن وامای خوب بهشون میدن بعد حقوقشونم اندازه معلم نیسا کلا پرستیژی که کارمند بانک داره ک ...

آره واقعا، فقط قسمت صندوقشون یه کم حجم کاریشون بالاس

2809