2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده بود با همه بوده بعد من

| مشاهده متن کامل بحث + 1901 بازدید | 123 پست
دقیقا😭زندگیتون بعد طلاق چجوری بود شوهرتون بعد چند وقت ازدواج کرد؟

ازدواج نکرده، اونم خیانتاش جنسی بود با اینکه رابطه جنسیمون مشکلی نداشت، از نظر احساسی سمت کسی نمیرف اما من میگم تنوع طلب شده بود عادت کرده به اون زندگی داشت روان منو میریخت به هم البته موفقم شده من یه ادم پرخاشگره مظطربم که به هیچ چیز و هیچ کس اعتماد ندارم فوق العاده بدبینم

چون دقیقا هربار حرفش و باور کردم سریع یه ضربه دیگه ازش خوردم

خدا لعنت کنه این مردا رو هرکدومشون ی جور زن بدبخت و میچزونن و عذاب میدن معلوم نیس چه مرگشونه

امین امین امین من هیچ کم کسری نداشتم لباس خواب عطر ادکلن شیو فشیال روتین پوستی لباس بچه خونه آشپزی همه چیزم تک بود ب خدا قسم بعضی وقتا بهم نیومد می‌گفت بسه انقد ب خودت نرس خوشگل نکن خودت بپوش فلان کن بهمان کن الان چوووف زندگی نازنینم خراب شد

😐

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ازدواج نکرده، اونم خیانتاش جنسی بود با اینکه رابطه جنسیمون مشکلی نداشت، از نظر احساسی سمت کسی نمیرف ...

شوهر منم تنوع طلبه خواب خوراکمو ازم گرفت افکارم خرابه

شما دوسش داشتی ؟ ازدواج کردین

😐
شوهر منم تنوع طلبه خواب خوراکمو ازم گرفت افکارم خرابهشما دوسش داشتی ؟ ازدواج کردین

منو شوهرم ۶سال دوست بودیم حدودا، اولین عشقم بود میمردممم وای جونم در میرفت، خیلی عذاب کشیدم نمیخاستم جدا شدم اما یه جایی به بعد دیگه نمیشه سری اخری ک فهمیدم منو کتک زد که خیانت خودشو گردن نگیره اخرم عین سگ پشیمون میشد اما چه فاییده

ازدواج نکردم ولی باکسی دیگ اشنا شدم ک هرچند زیاد خوب پیش نمیره نمیتونم اعتماد کنم اصلا من دائم شک دارم

هنوزم شوهرم دوست دارم اما دیگه نمیخامش

امین امین امین من هیچ کم کسری نداشتم لباس خواب عطر ادکلن شیو فشیال روتین پوستی لباس بچه خونه آشپزی ه ...

عزیزم مردا همینن تا ندارن و فقیرن قرض و بدبختیا و نداری و استرسشونو زن بدبخت باید تحمل کنه وقتی هم دارن خدارو بنده نیستن یا خیانت میکنن یا مث برده باهات رفتارمیکنن فک میکنم مردای انگشت شماری هستن که با گذشت زمان همچنان خوب میمونن،ما که ندیدیم🤷🏼‍♀️

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
شوهرم پولداره می‌دونم سه روز بعد طلاق ازدواج میکنه

به جهنممم

فکر کردی زن بعدیه رو خوشبخت میکنه؟ میخاست بکنه تورو خوشبخت میکرد

اون همینه بخدا تو نزدیکام داشتم میرن ب زن دومی ام خیانت میکنن

بخدا یکی از نزدیکام شوهرش با ی زنه بهش خیانت کرد فامیل مارو طلاق داد رف اون زنیکه رو گرف حالا ب اون زنه ام خیانت میکنه

اینا تو وجودشونه خیانت 

غصه مالی که ماله مردمه نخور مفت بده ش بره

منو شوهرم ۶سال دوست بودیم حدودا، اولین عشقم بود میمردممم وای جونم در میرفت، خیلی عذاب کشیدم نمیخاستم ...

الهی بمیرم برات🥺خیلی سخته خدا اینبار خوشبختت کنه و ی آدم سالم بزاره جلو راهت 

شوهر من از دبستان ب پام نشست راهنمایی ک شدم ازدواج کردیم هفت ساله و من الان تازه بیست سالمه

😐
الهی بمیرم برات🥺خیلی سخته خدا اینبار خوشبختت کنه و ی آدم سالم بزاره جلو راهت شوهر من از دبستان ب پا ...

خدانکنه عزیزدلم

من خیلی زیاد درکت میکنم با این تفاوت که من بچه ندارم، الهی خدا جواب اینکاراشون بهشون بده خیانت خیلییی بده خیلی من با اون دخترا خرف زدم عکساشون دیدم از نردیک دیدمشون نمیخام تعریف کنم اما از لحاظ ظاهری واییی… من خیلی سرتر بودم 

انقد میسوختم جیگرم میسوختتتتت یبار یکیشون زنگ زد اخر شب ب من فقط گف با شوهرم بوده یه مدت تو مغازه شوهرم رابطه جنسی داشتن بارها…

واییی با زانو خوردم زمین خیلی بده

دعا کن هرچی ب خوبی من میشه این قضیه تموم بشه بره امین ب قیمتی ک شده هرچی شد ریپلای میزنمت میگم

ایشالله عزیزم امیدوارم هرچی صلاح خودت و بچت و زندگیته برات پیش میاد خبر بده بهم خاستی حرف بزنی من هستم هروقت دلت گرفت