2777
2789
عنوان

اگه جای من باشین چی رفتاری میکنین با مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 247 پست
تاوان داره بسپار به خدا البته رو خدتم کار کن باهاشون مثل قبل نباش زیاد

میدونم خدا دوس نداره ابنو بگم ولی خدابا توبه مبکنم بعدش.

از وفتی با من این رفتارارو کردن روز خوش ندیدن ناراحتم میشما برا درد هاشون  ولی فکر که مبکنم اگه این مشکل هارو نداشتن الان به جون من بودن

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قشنگ‌درک‌می‌کنم چ دردی کشیدی باید همون موقع دادو‌بیداد می‌کردی و‌می رفتی خونه ی بابات من بابامم‌پشتم ...

نکردم گلم نمیفهمیدم. نمیشه عزیزم شوهرم تک پسره صد سااال م جدا نمیشه😮‍💨 

2803
اوه اوه اره 😬😬

خب دیگه بخاطر همینه

فکر می کنن باید رو‌همه چیز کنترل داشته باشن و‌چون بزرگتره باید هرچی گفت همون بشه

من‌پدرشوهرم‌برعکس مادرشوهرم‌خیلییییی خوب بودآروم و‌دوست داشتی یادمه یه بار اینقدر مادرشوهرم روش‌دادو‌بیداد کرد و‌اون آروم‌در‌خد‌چن کلمه جوابش داد و‌بعدک از اونجا رفت که دعوا نشه،کلا زورگو‌بود

الان از خصوصی ترین اتفاقای دختر و‌دامادش و خانواده دامادش خبرداره

و سعی کرد پسراشم همینجوری بشه و‌تاالان به اون شدتی که می خواست نتونسته

اینطور نیست که حرفی برای گفتن نداشته باشیم.                    درحقیقت حرفای ناگفته زیادی داریم.      اماچون هر انچه که تابه امروز گفته ایم بی فایده بوده دیگر سکوت کرده ایم... 
اخه دختر ندارن اصلا ستا‌ پسرن‌ بعد نامزد من بچه اوله برا همین یکم شاید سخت باشه بعد میگه من دخترم ند ...

اوه اوه دختر ساده نباشی مقل من کدوم دختر دروغ گوهای عوضی منم تا وقتی شریکش بودم مزگفت اینقدر عروسمو دوست دارم فکر میکنم خودم زاییدمش 

2804
میدونم خدا دوس نداره ابنو بگم ولی خدابا توبه مبکنم بعدش.از وفتی با من این رفتارارو کردن روز خوش ندید ...

یکی و‌می شناسم که ابنقدر ابن خانواده بدن که شوهره یه بار درحد مرگ زنشو‌زد و‌بعدم وانمود کردن‌خودکشی کردن

الان دختراش زندگیشون از اون بدتر شده 

ولی خب هنوز درسه عبرت نگرفتن و بدبخت و اذیت می کنن

اینطور نیست که حرفی برای گفتن نداشته باشیم.                    درحقیقت حرفای ناگفته زیادی داریم.      اماچون هر انچه که تابه امروز گفته ایم بی فایده بوده دیگر سکوت کرده ایم... 
پس طول میکشه من ۹ ساله متاهلم و نزدیک یکی دوساله شوهرم پشتمه

عوووووووووو 

بابای خودم بعد از چندساااال زندگی‌مشترک اینو‌فهمید

چی‌میشد با این مردای عروسی‌می‌کردیم‌که قدر زنشون و‌میدونستن و‌بچه ننه نبودن

دلت پاکه خیلی‌ اما ببخشیدا حقشونه تعم ناراحت نشو😬

من اصلا زرنگیم برام نمیاد خخ خدا نمیخواد گناه بار بشم

اووو من خیلی خرم پدرشوهرم پارسال مریصی بد گرفت زار زار گریه میکردم  بعدامسال تف کرد تو صورتم پدرشوهرم میگفت تو با رن و دخترتم یبار دعوا کردی 

2805
خب دیگه بخاطر همینهفکر می کنن باید رو‌همه چیز کنترل داشته باشن و‌چون بزرگتره باید هرچی گفت همون بشهم ...

خدا از رو زمین برشون داره سلیطه های بو گندو

یکی و‌می شناسم که ابنقدر ابن خانواده بدن که شوهره یه بار درحد مرگ زنشو‌زد و‌بعدم وانمود کردن‌خودکشی ...

هعی خواهر ابنا اگه وجدان داستن که این حرکات رو نمیکردن 

2801