2777
2789
عنوان

اگه جای من باشین چی رفتاری میکنین با مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 259 پست
مادرشور‌ از صدتا هوو‌ بدترههع🤣💔وایییی خدا نسیب کسی نکنه واقعا بد چیزیهبخدا باید مدال صبوری بدن بهت ...

همینکه همسرم روزی بفهمه خودش ارزشش از هزارتا مدال بیشتره😂

اینطور نیست که حرفی برای گفتن نداشته باشیم.                    درحقیقت حرفای ناگفته زیادی داریم.      اماچون هر انچه که تابه امروز گفته ایم بی فایده بوده دیگر سکوت کرده ایم... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیز از من یا اون یکی دوستمون درس بگیرتو راه ما رو‌نرو بزار بگن عروسمون سلیطه و....ولی با سیاست وبرو ...

وای عززیزم من یه بار رفتم بازار یه وسیله غذاخوری کم داشتم خیر سرم وقتیم میرفتم بازار و برمیگشتم میرفتم اونو میدیدم برگشتم گفت این چیه گفتم کم داشتم خریدم اخم کرد چرا گرفتی این همه وسبله من دارم چرا میخری منم گفتم هرکسی براخودش داشته باشه خوبه من اینحوری دوست دارم خلاصه بحثمون شد رفتم خونم شوهرم اومد بیا بریم معذرت خواهی کن منم گفتم نمیام چنین سیلی بهم زد که تا روز مرگم فراموشش نمیکنم

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
2803
عزیز از من یا اون یکی دوستمون درس بگیرتو راه ما رو‌نرو بزار بگن عروسمون سلیطه و....ولی با سیاست وبرو ...

شوعرم میگه هروی شد بهم بگو تو دلشون کن خدم جوابشون میدمیسری مادرشوعرا‌ گفت دخترم پسرم واقعا همچین تمومه ها برو تا آخر عمر لذت ببر با اینکه گفت اما زد به شوخی من ناراحت شدم همون موقع شوهرم جوابش داد گفت من یکی هم سطح خدم گرفتم شایدم بهتر یعنی دیگه هیچ نگفت از اون موقعم تیکه نمیندازه

2804
منم سنم کمه الان متاسفانه امیدوارم پشیمون نشم

ایشالله که پشیمون نمیشی.زیاد دور و برشون نرو کمک هم در حد بقیه عروس ها بکن . رفت و امدت کم باشه.و راز های خونوادت و  حرف های خودتو همسرت مخصوصاا خدایی نکرده دعوا تون شد پیش خانواده شوهر نگو 

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
وای عززیزم من یه بار رفتم بازار یه وسیله غذاخوری کم داشتم خیر سرم وقتیم میرفتم بازار و برمیگشتم میرف ...

قشنگ‌درک‌می‌کنم چ دردی کشیدی باید همون موقع دادو‌بیداد می‌کردی و‌می رفتی خونه ی بابات من بابامم‌پشتم نیست وگرنه تاحالا رفته بودم

کاش میشد ازشون دور‌بشی و‌بری شهر دیگه

الان خیلی وقته ندیدمشون‌اینقدرآرامش دارم که نگو و استرس وقتی و‌گرفتم که قراره برم از الان برنامه میریزم‌که همش بادوستان برم بیرون یا برم‌خونه ی بقیه ی اقوام که نخواد تیکه هاشون و بشنوم یا مثل کینیز خودش و دختزش ازم‌کار بکشن

اینطور نیست که حرفی برای گفتن نداشته باشیم.                    درحقیقت حرفای ناگفته زیادی داریم.      اماچون هر انچه که تابه امروز گفته ایم بی فایده بوده دیگر سکوت کرده ایم... 
2805
ایشالله که پشیمون نمیشی.زیاد دور و برشون نرو کمک هم در حد بقیه عروس ها بکن . رفت و امدت کم باشه.و را ...

اخه دختر ندارن اصلا ستا‌ پسرن‌ بعد نامزد من بچه اوله برا همین یکم شاید سخت باشه بعد میگه من دخترم ندارم تو باید بشی مثل دخترم هرچند منظورش از دختر بودن کار کردن و ... هست

گلی چندساله متاهلی?

تقریبا چهارسال

اخه دختر ندارن اصلا ستا‌ پسرن‌ بعد نامزد من بچه اوله برا همین یکم شاید سخت باشه بعد میگه من دخترم ند ...

اوه اوه از همین حرفش بترس

منو با همین‌مثل دخترمی و‌عروسم با دخترم فرقی نداره خر‌کردن🤣

2801