2777
2789
عنوان

اگه جای من باشین چی رفتاری میکنین با مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 8509 بازدید | 287 پست
درسته عزیزم بکم از سیاست برام بگو 😅😍

والا من مامانم خیلی آدم ساده ای بود مادرحونم خیلی اذیتش کرد حالا خدم تازه نامزد کردم گفتم غلط بکنم بخام ساده باشم ازم‌ سو استفاده کنن😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگم که همش دست شوهرته ..بشین باهاش حرف بزن بهش بگو من مادرت رو دوست دارم مثل مادر خدمه اما انتظار د ...

شوهرم خیلی باهوشه میفهمه ولی خب. گاهی مادر شه☹️☹️

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
2803
یکیش منم واقعا از دست مادرشوهرم عصبی شدم و از دست شوهرم‌که نمی‌خواد باور کنه که مادرش داره زنش و اذی ...

افرین دقیقا منم حس و فکر تورو دارم 

بابا مادرسوهر من خیلیییی پروتوقعه  بچم میره خونس هعی میپرسه سام چی دارین عی من ندارم من بدبختم .میریم بازار مزگه چی خریدین وووو  کلا  دوست داره ما بی اون نفسم نکشیم و حتی موفقیتمونم نمیخواد 

والا من مامانم خیلی آدم ساده ای بود مادرحونم خیلی اذیتش کرد حالا خدم تازه نامزد کردم گفتم غلط بکنم ب ...

عزیززم بسلامتی خوشبخت بشی تورو خدا تو متعادل رفتار کن نزدیک مادرشوهر خونه نگیر و رفت امدت بزار کم باشه

جلل خالق این مادرشوعرا‌ تا قبل اینک به پیرسون زن بدن اصلا پسره رو آدم حساب نمیکنن همینکه زن می‌دن به ...

مادرشوهر من تا قبل از اینکه شوهرم بیاد خواستگاری 

خیلییی کم میدیدش  همسرم همش دور رفیق بازی و‌دانشگاه و‌سفر و‌...بود همینکه عروسی کردیم دیدم هرجا مشیت گفت من تحمل ندارم یه روز نبینمش 😐یا فکرش کن اگر فهمید همسرم امروز بعد از سرکار اول نرفت پیشش مستقیم اومد خونه فوری زنگ‌میزنه میگه چطور اول رفتی پیش زنت  خیلی دلم برات تنگ شده بیا، یا اگر درطول روز‌زنگ من بزنه زنگ مامانش نزنه زنگم می زنه میگه زنگ تو زد اگز‌گفتم آره میگه چرا زنگ‌من نزده چطور زنگ‌تو‌زد😐🤣 اصلااا مادرشوهرم تو ایران تکه  ولی چون سیاست داره کسی حرف منه بدبخت و‌باور‌نمی‌کنه😂😂😂

اینطور نیست که حرفی برای گفتن نداشته باشیم.                    درحقیقت حرفای ناگفته زیادی داریم.      اماچون هر انچه که تابه امروز گفته ایم بی فایده بوده دیگر سکوت کرده ایم... 
خوبه احترام مادرش رو داره اما یه حدی داره ولی ایشالا مادرشوعرا‌ به راه راست هدایت بشه😂❤️🤲

سیلی که بخاطر مادرش بهم زده رو تا روز مرگم فراموش نمبکنم

خودش الان میگه اشتباه کردم نفهمیدم ولی من قلبم اون روز شکست😔

2804
والا من مامانم خیلی آدم ساده ای بود مادرحونم خیلی اذیتش کرد حالا خدم تازه نامزد کردم گفتم غلط بکنم ب ...

عزیز از من یا اون یکی دوستمون درس بگیر

تو راه ما رو‌نرو 

بزار بگن عروسمون سلیطه و....ولی با سیاست وبرو‌وومرزا رو‌مشخص کن

اگر‌بهت بی احترامی کردن مثل من سکوت نکن محترمانه جوابشونه بده 

اینطور نیست که حرفی برای گفتن نداشته باشیم.                    درحقیقت حرفای ناگفته زیادی داریم.      اماچون هر انچه که تابه امروز گفته ایم بی فایده بوده دیگر سکوت کرده ایم... 
عزیززم بسلامتی خوشبخت بشی تورو خدا تو متعادل رفتار کن نزدیک مادرشوهر خونه نگیر و رفت امدت بزار کم با ...

فدات عزیزدلم..اره واقعا بعضی چیزا رو قبل تجربه کردن آدم باید یاد بگیره ..خیلی چیزا نباید

تجربه بشن

مادرشوهر من تا قبل از اینکه شوهرم بیاد خواستگاری خیلییی کم میدیدش همسرم همش دور رفیق بازی و‌دانشگاه ...

وااای تف به مادرشوهرامون خدا جوابشونو بده 

فدات عزیزدلم..اره واقعا بعضی چیزا رو قبل تجربه کردن آدم باید یاد بگیره ..خیلی چیزا نباید تجربه بشن

من به  جیزهایی کارایی که کردم فکر میکنم میگم کاشکی سنم یکم بالاتر میرفت ازدواج میکردم 

2805
افرین دقیقا منم حس و فکر تورو دارم بابا مادرسوهر من خیلیییی پروتوقعه بچم میره خونس هعی میپرسه سام چ ...

پدرشوهرتون از اونایی بود که ساکت و‌آرومه‌و‌زن  کنترلش می کنه؟

وااای تف به مادرشوهرامون خدا جوابشونو بده

آمینننن

مادرشوهر من تا قبل از اینکه شوهرم بیاد خواستگاری خیلییی کم میدیدش همسرم همش دور رفیق بازی و‌دانشگاه ...

مادرشور‌ از صدتا هوو‌ بدترههع🤣💔وایییی خدا نسیب کسی نکنه واقعا بد چیزیه

بخدا باید مدال صبوری بدن بهت من هیچ موقع نمیتونم تحمل کنم

2801