2777
2789
عنوان

به شما بگن شبیه افغانی هایی ناراحت میشید💔جدی بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 75 پست
بخاطرحرف بقیه سلامتیتوبخطر ننداز اگه اهل نماز نیستی میتونی مژه بکاری یا خط چشم واینکه مطمئن باش اجزا ...

مژه تأثیر داره؟

کاربری دست مهسا و الهه است🌿🫶🏻برای حس شیشم دزخواست دوستی ندید جواب نمیدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله تاجیک و ازبک و ترکمن و...هم تو افغانستان هست.

تاجیک های هرات خوشگلن شبیه مان مردم نورستان بور و سفیدن منتها تو ایران جا افتاده هر کی شبیه تورک خاوری و بربری هاست حتما افغانه

کاربران مرد در تاپیک های بنده اظهار نظر نکنند
مژه تأثیر داره؟

من خودم نذاشتم تاحالا ولی دیدم چشم روخیلی تغییرمیده عزیزم ولی خیلی راهها هست که چشمتو تغییر بدی عکس نذاشتی وگرنه بهت میگفتیم چکارکنی شایداصلا به چشم اون ادم اینطوری اومدی

من خودم نذاشتم تاحالا ولی دیدم چشم روخیلی تغییرمیده عزیزم ولی خیلی راهها هست که چشمتو تغییر بدی عکس ...

گذاشتم ندیدی که 

مژه تأثیر داره؟

خیلی زیاد ثریا اسفندیاری مثل مادر آلمانیش خیلیییی چشماش تنگه ولی عکساش تو فیلم ایتالیایی سه چهره زن رو مقایسه کن با قبل داخل دربار اعتماد به نفس داشته باش بابا

کاربران مرد در تاپیک های بنده اظهار نظر نکنند
بیخودگفتن من رک هستم اگه بودی میگفتم من حس کردم کمی شکل کره ای ها هست چشمت چون انگارگردو روبه بادومی ...

آره 

سلبریتی ترکیه زشت میشه مگه😕اگه زشت بود این همه پیشنهاد نقش اول بهش نمیدادن

چه ربطی داره از نقش بازی کردنش خوششون میاد بهش نقش اول میدن

چهرش معمولی رو به پایینه انچنان زیبایی نداره بلاخره گریم و لباس های قشنگ و ... هم بی تاثیر نیس

2810