2777
2789
عنوان

شوهرم ب مامانش گفته رفتم پیش دوشت دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1694 بازدید | 57 پست
شوهرم گفت دوس دخترم بود گفت خفه شو کی بود شوهرم گفت بخدا عشقمه دوستش دارم😂مادرشوهرم گفت الهی با ماش ...

اخی بیچاره چجور دلش اومد این حرفا به پسرش بزنه 

ولی تو رو یادمه مادرشوهرت هووداره نگران بودی طلاق بگیره بیاد پیشت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخی بیچاره چجور دلش اومد این حرفا به پسرش بزنه ولی تو رو یادمه مادرشوهرت هووداره نگران بودی طلاق بگی ...

اره خودمم🥲 فکر نمیکردم انقد منو بخاد

خود را کشتم و درمان خود کردم❤️‍🩹
اره خودمم🥲 فکر نمیکردم انقد منو بخاد

نه ببین هیچ مادری نمیخواد زندگی بچش خراب شه یه سری حسادت های ریزم دارن که اونم دست خودشون نیست ما عروسام باید درک‌کنیم‌ مادرن دیگه فکر کنیم حرفاشون نصیحتاشون مادرانه ست مثل مادر خودمونه دیگه حرص نمیخوریم

نه ببین هیچ مادری نمیخواد زندگی بچش خراب شه یه سری حسادت های ریزم دارن که اونم دست خودشون نیست ما عر ...

اره درسته

مثلا همش بهم میگ تنها نرو خونه مامانت بمون با شوهرت برو و برگرد. من همیشه ب بدی میدیدم این حرفشو اما الان فهمیدم منظورش چی بوده 

خود را کشتم و درمان خود کردم❤️‍🩹
خوندم عزیزم این چیزا رو واسه شوهرت عادی نکنباز خوبه مادر شوهرت عاقله اما اونم الان یه جور دیگه در با ...

کاش من عاقلی و سیاست شما رو داشتم

خودم نشستم به شوهرم گفتم من که می دونم اگه یه نفر خوشگل و جذاب بهتون پیشنهاد بده دست رد بهش نمیزنید

اونم از خدا خواسته ذوق کرد که من انقدر خنگم

شوهرم گفت دوس دخترم بود گفت خفه شو کی بود شوهرم گفت بخدا عشقمه دوستش دارم😂مادرشوهرم گفت الهی با ماش ...

باورنمیکنم یه مادرهمچین نفرینی بچشوکنه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
2810