2777
2789
عنوان

به شما بگن شبیه افغانی هایی ناراحت میشید💔جدی بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 75 پست

یه عکس از چشات بذار ببینیم

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره چشام نمی‌دونم چیکارشون بکنم نمیشه بزارم

بخاطرحرف بقیه سلامتیتوبخطر ننداز اگه اهل نماز نیستی میتونی مژه بکاری یا خط چشم واینکه مطمئن باش اجزای دیگه ی صورتت خیلی زیباهستن چون افغان ها هم اجزای صورتشون بعضیاشون قشنگه فقط چشماشون بادومیه

من از نسلی نمیدونم چرا خوشم نمیاد قیافش هم جدی زیبا نیست

سلیقه ها متفاوته دیگه 

ولی ظریفه و دوست داشتنی 

من اینو بیشتر از هانده میپسندم خاصه 

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 
فقط افغان ها چشاشون کشیده نیست ترکمنچای خودمونم چشاشون کشیده حتی یه سری از ترکهای آذربایجان هم اینجو ...

افغان به قوم پشتون میگند همه افغانستانی ها پشتون نیستند اینایی که زیاد مهاجرت کردند به کشور ما هزاره هستند 

کاربران مرد در تاپیک های بنده اظهار نظر نکنند
افغان به قوم پشتون میگند همه افغانستانی ها پشتون نیستند اینایی که زیاد مهاجرت کردند به کشور ما هزاره ...

بله تاجیک و ازبک و ترکمن و...هم تو افغانستان هست.

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 
2810