2777
2789
عنوان

اگر غم زیادی رو دلته میتونیم باهم حرف بزنیم 🙂خیلی خواهرانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1459 بازدید | 168 پست
دعا کن برام آبجی...دعا کن به حرمت زجه هایی که زدم دردایی که کشیدم زندگیمو درست کنه..گله هامو ببخشه ن ...

روی چشمم 🥺❤️ برات از خدا می‌خوام روزایی رو توی تقدیرت بنویسه که تمام این غما رو فراموش کنی و از ته دل بخندی🥺❤️❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم خوبی

من تابستون درسم تموم شد الان هم دارم مهارت کسب میکنم به صورت خودآموز که تا دو ماه دیگه حداقل برم سرکار 

اما گاهی اوقات تنبلی میاد سراغم امروز فردا میکنم و دوست دارم تو گوشی باشم و....

از این طرف میخوام  برم تو اجتماع از این طرف ایه اس و نا امیدی دیوونم کرده 

تاپیکم عزیزم ممنون میشم بگی چیکار کنم خیای ناراحت عصبی شدم حس تحقیر شدن بهم دست داد

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

سلام عزیزم خوبیمن تابستون درسم تموم شد الان هم دارم مهارت کسب میکنم به صورت خودآموز که تا دو ماه دیگ ...

سلام قشنگم❤️شکر ،خوبم ،تو چطوری ؟

چقدر عالی 😍😍 واقعا دست مریزاد داره 

تو واقعا قوی هستی و با عزم و اراده❤️❤️✨ 🔥 

خوشگل من خدایی حیفت نمیاد این آینده قشنگی که میتونی بسازیو دیر تر ببینی ؟

هر لحظه با خودت تکرار کن و تصور کن نتیجه کارتو .مطمین باش با ذوق میری طرفش 🥺❤️

اینکه همیشه برا همه بی ارزش بودم.کسی آدم حسابم نکرد.همه چی برام حسرت شد.به هیچی نرسیدم حتی کوچیکترین و جزئی ترین چیزا

ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم

سلام عزیزم خوبیمن تابستون درسم تموم شد الان هم دارم مهارت کسب میکنم به صورت خودآموز که تا دو ماه دیگ ...

ناامیدم نباش خدا اگه نمی‌خواست بده ارزوشم بهت نمیداد😉❤️

مهم نیست آرزوت چقدر بزرگه چون هرچی باشه خدا بزرگتره🔥✨🤍 

چی بگم دلم پر درده و کسی نمیتونم بگم

مذکر جماعت با من در نیفته حوصلشو ندارم حالشو میگیرمنگی نگفتی   کلنا عباسک یا زینب(س)                                              نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا                                              الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان               جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یارتویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

نمیدونم چمه. رو شوهرم خیلی حساسم خیلی بهش گیر میدم نمیزارم اینستا و تلگرام نصب کنه ماهواره بخره یوتی ...

روانشناس برو

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔دست خودته محیط جدیدو بهشت یا جهنم کنی برای خودت هر چی زودتر حرمتا بره زودتر جهنم میشه...رشد /M.E

بیماری روحیم تیکه های مامانم ۲۹سالمه مجردم بهم میگه ترشیده بخدا اگه صبرم تموم شه خودمو میکشم😭😭😭

بخدا آشنامون ۱ ۴ازدواج کرد 

پسره هم خوبه اولین بارشه زن میگیره

۲۹ آخه

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔دست خودته محیط جدیدو بهشت یا جهنم کنی برای خودت هر چی زودتر حرمتا بره زودتر جهنم میشه...رشد /M.E

نمیدونم چمه. رو شوهرم خیلی حساسم خیلی بهش گیر میدم نمیزارم اینستا و تلگرام نصب کنه ماهواره بخره یوتی ...

منم دیونم فقط شوهرشو ندارم 😉

مذکر جماعت با من در نیفته حوصلشو ندارم حالشو میگیرمنگی نگفتی   کلنا عباسک یا زینب(س)                                              نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا                                              الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان               جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یارتویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

روانشناس برو

بهم قرص میده؟ نمیخام قرص بخورم ولی دلیل کارم چیه بنظرت؟ چرا من برعکس همسن و سالام طرز فکرم اینطوریه؟

یعنی بخاطر اینه ک از بچگی از همه نظر محدود بودم و ذهنیتم اینطوری شکل گرفته؟

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن